HerNews.gr
Beauty

Selena Gomez: Το εντυπωσιακό beauty look που επέλεξε στα γενέθλιά της

Selena Gomez

Η Selena Gomez μόλις γιόρτασε τα 31 της χρόνια με ένα party που έμοιαζε σαν παραμύθι. Περιτριγυρισμένη από διάσημους καλεσμένους και αγαπημένους φίλους, εντυπωσίασε με ένα σέξι κόκκινο, στενό strapless φόρεμα που αναδείκνυε την θηλυκότητά της.

Για το beauty look της, επέλεξε τάσεις που κλέβουν τις εντυπώσεις. Ο hairstylist της, Marissa Marino, δημιούργησε ένα μοναδικό Pamela’s updo, ένα κομψό χτένισμα που είναι μεγάλη τάση φέτος. Η make-up artist Jenna Nicole επέλεξε γκρι αποχρώσεις για να τονίσει το βλέμμα της Selena, ενώ τα χείλη της φόρεσαν ένα nude lip gloss με έντονο περίγραμμα, δημιουργώντας ένα παιχνιδιάρικο και κομψό αποτέλεσμα.

Selena Gomez: Το εντυπωσιακό beauty look που επέλεξε στα γενέθλιά της

Τα νύχια της, φυσικά, δεν θα μπορούσαν να μείνουν αναπάντητα. Ο αγαπημένος της nail artist, Tom Bachik, ακολούθησε το μεγάλο trend του Barbiecore, εφαρμόζοντας την πιο ζωηρή ροζ απόχρωση στα νύχια της, δημιουργώντας ένα παιχνιδιάρικο σχέδιο που θύμιζε ζαχαρωτό. Το αποτέλεσμα ήταν το πιο όμορφο birthday look, που συνδύαζε κομψότητα και διασκέδαση με τον καλύτερο τρόπο.

Selena Gomez

Selena Gomez: Ο απολογισμός που έκανε την ημέρα των γενεθλίων της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα It-Girls φτιάχνουν τα μαλλιά τους όπως η Sophia Loren αυτό το καλοκαίρι

HerNews ka

Με ποια σειρά πρέπει να απλώνετε τις κρέμες σας για να τις κάνετε πιο αποτελεσματικές;

HerNews ka

Lily Collins: Αυτό είναι το αγαπημένο της άρωμα!

HerNewskl