HerNews.gr
Social News

Victoria – David Beckham: Ντύθηκαν τυχαία matchy-matchy & έκαναν την πιο αστεία δημοσίευση

Η Victoria και ο David Beckham, που συχνά συντόνιζαν τα ρούχα τους τα πρώτα χρόνια της σχέσης τους, ταίριαξαν και πάλι με διπλό τζιν για μια βραδιά οικογενειακής ταινίας.

H σχεδιάστρια δημοσίευσε μια χαριτωμένη φωτογραφία με τον σύζυγό της στο Instagram Story της την Δευτέρα, ξεκαθαρίζοντας ότι ήταν η πρώτη που φόρεσε το συγκεκριμένο outfit.

«Νόμιζα ότι εκείνες οι μέρες είχαν τελειώσει», έγραψε η Victoria Bekcham στη λεζάντα του στιγμιότυπου, προσθέτοντας: «Ντύθηκα πρώτη!!!»

Η Victoria επέλεξε ένα γαλάζιο τζιν πουκάμισο με ένα ασορτί τζιν. Έκανε τα μαλλιά της μια κομψή αλογοουρά, πρόσθεσε ένα nude χρώμα στα χείλη και διακριτικό smokey eye και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα καφέ clutch και γόβες.

Ο David Beckham φορούσε σχεδόν το ίδιο σύνολο, με τη μόνη διαφορά ότι άφησε το πουκάμισό του έξω από το παντελόνι και ελαφρώς ξεκούμπωτο.

Αν και το ζευγάρι σπάνια φοράει ασορτί ρούχα στις μέρες μας, στο παρελθόν έχουν κάνει πολλά matching outfits.

Το αγαπημένο ζευγάρι μάλιστα ταίριαξε με τολμηρά μωβ looks του Antonio Berardi στη δεξίωση του γάμου τους το 1999.

Αφού βγήκε από το προσαρμοσμένο φόρεμά της Vera Wang, η Victoria μπήκε σε ένα ζωντανό βιολετί φόρεμα με σχισμή μέχρι τους μηρούς και ασύμμετρο λουράκι καλυμμένο με τριαντάφυλλα.

Ο David φόρεσε ένα σμόκιν στην ίδια απόχρωση και συμπλήρωσε το φλοράλ φόρεμα της νύφης του με ένα μωβ τριαντάφυλλο κορσάζ.

Λίγα χρόνια αργότερα, το ζευγάρι ήταν και πάλι matchy matchy στα λευκά ενώ φορούσε παρόμοιες εμφανίσεις των Dolce & Gabbana στα MTV Movie Awards του 2003.

Παρά τις πολυάριθμες εμβληματικές στιγμές που ταιριάζουν, η Victoria παραδέχτηκε προηγουμένως ότι υπάρχει ένα faux pas μόδας που εξακολουθεί να την «στοιχειώνει» μέχρι σήμερα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δέσποινα Βανδή: «Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η αγάπη» – Οι σέξι φωτογραφίες στο Instagram

Her News

Νίκος Οικονομόπουλος: Σε θεραπεία παροχής οξυγόνου υψηλής ροής ο τραγουδιστής

Her News

Ηλίας Βρεττός: Παντρεύεται! Όλες οι λεπτομέρειες

Her News b