HerNews.gr
Μόδα

Ashley Graham: Το φόρεμα της μας θύμισε το φόρεμα της Carrie Bradshaw

Ashley Graham

Η Ashley Graham είναι  μια πραγματική πρεσβευτής της αυτοπεποίθησης και της αγάπης για τον εαυτό μας, δίνοντας το παράδειγμα ότι το σώμα μας είναι μοναδικό και πρέπει να το αγκαλιάζουμε με περηφάνια.

Εμφανίζεται χωρίς φόβο στα εξώφυλλα γνωστών περιοδικών, διεκδικώντας τη θέση της όχι μόνο ως μοντέλο, αλλά και ως ένα παράδειγμα προς μίμηση για γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Πέρα από την καριέρα της ως μοντέλο, η Ashley Graham είναι επίσης ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών, προωθώντας την ισότητα και την αποδοχή του σώματος. Έχει διασφαλίσει την παρουσία γυναικών με καμπύλες στον χώρο της μόδας, και με την προσωπική της ιστορία, έχει εμπνεύσει αμέτρητες γυναίκες να αγκαλιάσουν το σώμα τους και να νιώσουν περήφανες για την εμφάνισή τους.

Ashley Graham

Η Ashley Graham πραγματικά μας έδειξε με το ρούχο αυτό πόσο μπορεί να αλλάξει η αντίληψη για τον curvy σωματότυπο στη μόδα και την κοινωνία γενικότερα. Η εμφάνισή της έφερε στο προσκήνιο την ιδέα ότι όλοι οι σωματότυποι μπορούν να αναδειχθούν με στυλ και αυτοπεποίθηση.

Ashley Graham: Το φόρεμα της μας θύμισε το φόρεμα της Carrie Bradshaw

Το Dior newspaper φόρεμα από τον οίκο Dior ήταν και παραμένει ένα από τα πιο εμβληματικά και αναγνωρίσιμα κομμάτια της μόδας. Η Ashley Graham να φοράει ένα τέτοιο φόρεμα αντιπροσώπευε μια έκρηξη αυτοπεποίθησης και ελευθερίας να εκφράζει τον εαυτό της με μοναδικό και αυθεντικό τρόπο.

Ashley Graham

Barbie Ponytail: Η Ashley Graham επανέφερε την συγκεκριμένη αλογοουρά στη μόδα

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στυλάτη εμφάνιση κάτω από την βροχή: Συμβουλές για το σωστό ντύσιμο

HerNews ka

Καλοκαίρι: Αυτά είναι τα items που λείπουν απο τη βαλίτσα των διακοπών σας!

HerNewskl

Miley Cyrus: Το εντυπωσιακό look που επέλεξε για τα 31α γενέθλιά της

HerNews ka