HerNews.gr
Μόδα

Miley Cyrus: Το εντυπωσιακό look που επέλεξε για τα 31α γενέθλιά της

Η Miley Cyrus διοργάνωσε μια οικεία παράσταση για φίλους και οικογένεια στο Chateau Marmot στο Λος Άντζελες το βράδυ της Τετάρτης, τραγουδώντας τα δικά της τραγούδια επιτυχίας, μερικές κλασικές διασκευές και ακόμη και νέα μουσική με ένα κομψό μίνι μαύρο φόρεμα.

Η σταρ, που είχε τα γενέθλιά της την Πέμπτη, επέλεξε μια μίνι εκδοχή ενός διάφανου τούλινου μαύρου μπουστού φορέματος από το φθινόπωρο/χειμώνα του 23ου σόου των Dolce & Gabbana, και το συνδύασε με γάντια όπερας.

Έκανε τα προσφάτως ανανεωμένα μαλλιά της σε έναν λείο κότσο και φόρεσε ένα cropped σμόκιν και ένα λεοπάρ τσαντάκι, και τα δύο από την ίδια μάρκα, και γυαλιά ηλίου Versace για φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus)

«Το δώρο γενεθλίων μου στον ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ φέτος ήταν ΠΟΛΥ στην επωνυμία. Έπαιξα για τον εαυτό μου και τραγούδησα τα αγαπημένα μου τραγούδια, συμπεριλαμβανομένου του δικού μου», έγραψε η Cyrus στα στιγμιότυπα στο Instagram.

«Η πρώτη «ζωντανή» παράσταση του Flowers ήταν σε ένα οικείο κλίμα γεμάτο φίλους και την οικογένειά μου. Παίρνοντας αυτό το τραγούδι πίσω στο σπόρο… φύτρωσε εντυπωσιακά. Ευγνώμων για την ανάπτυξη και στους δύο μας», πρόσθεσε, αναφερόμενη στο επιτυχημένο τραγούδι χωρισμού της για τον πρώην σύζυγό της Liam Hemsworth.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus)

Miley Cyrus

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καίτη Γκραμμά: Η πρώτη Ελληνίδα τρανς που περπάτησε στην πασαρέλα του οίκου Prada

Her News

Ζιζέλ Μπούντχεν: Ποζάρει τόπλες για την εμβληματική νέα καμπάνια του οίκου μόδας Frame

HerNews ka

Must have ρούχα για την φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου

Her News