HerNews.gr
Μόδα

Καλοκαίρι: Αυτά είναι τα items που λείπουν απο τη βαλίτσα των διακοπών σας!

Το καλοκαίρι είναι εδώ και λίγο πριν ξεκινήσουν οι διακοπές μας, ψάξαμε για τα μοναδικά items στα Digalakis για να εντυπωσιάσουμε σε κάθε μας εμφάνιση.

παπούτσιαΌσο δύσκολο και αν φαντάζει να διαλέξεις τα outftis που θα σε συνοδεύσουν στις καλοκαιρινές σου διακοπές, τόσες περισσότερες επιλογές σου δίνει το αγαπημένο μας κατάστημα υποδημάτων και αξεσουάρ.

Το καλοκαίρι μας δίνει την ελευθερία στο match των outfits που θα κάνουμε και επιββάλεται να το εκμεταλλευτούμε στο έπακρον!

Παράλληλα, όλες οι fashionistas δίνουν κάθε χρόνο την ψήφο εμπιστοσύνης τους στο diaglakis.com και τα αναδεικνύουν με τον χαρακτηρισμό “must have του καλοκαιριού”.

παπούτσια

Για εσάς που δείχνεται μια ιδιαίτερη αγάπη και αδυναμία στα νησιά, χρειάζεστε παπούτσια βολικά και ταυτόχρονα μοντέρνα. Πώς σας φαίνονται λοιπόν τις μπαλαρίνες ή τα σανδάλια που δένουν στον αστράγαλο και έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόζονται στο κάθε πόδι ξεχωριστά;

Εμείς προσωπικά τα έχουμε λατρέψει και σας τα συστήνουμε χωρίς δεύτερες σκέψεις!

Φυσικά, δεν ολοκληρώσαμε τον συλλογισμό μας. Οι αγορές πριν τις καλοκαιρινές μας διακοπές θέλουν κάθε γυναίκα που εναρμονίζεται στους κανόνες της μόδας να αγοράζει μια καινούργια τσάντα για τη συγκεκριμένη σεζόν.

τσάντες

Τα diaglakis.com δίνουν αμέτρητες fashion επιλογές σε τσάντες και παπούτσια σε μοναδικά χρώματα και σχέδια, που θα αγαπήσουν από την πρώτη κιόλας στιγμή και οι πιο απαιτητικές γυναίκες.

Τα χρώματα που υπάρχουν ακολουθούν τις τάσεις της σεζόν.

Όσο για τις γυναίκες που είναι κατά κύριο λόγο “ερωτευμένες” με το κλασικό, υπάρχουν εξίσου πολλές επιλογές και για εκείνη.

Τέλος, αν δεν θέλετε δραστικές αλλαγές στην εμφάνιση σας και γενικότερα στο στυλ σας…τα αξεσουάρ είναι εξίσου σημαντικά. Μάλιστα, είναι και εκείνα που μπορούν να απογειώσουν την εμφάνιση σας. Ζώνες, φουλάρια, μπρελόκ, νεσεσέρ, γυαλιά ηλίου και πολλά ακόμη!
παπούτσια

Ένα είναι το σίγουρο: Αυτό το καλοκαίρι θα μείνει σε όλους μας αξέχαστο και η μόδα πρόκειται να κυριαρχήσει.

Μην αργείτε, οι διακοπές πλησιάζουν. Μετράτε αντίστροφα για να κλείσετε τα εισιτήρια σας, αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Έτσι δεν είναι;

https://www.digalakis.com,

Digalakis Σύνταγμα: Πανεπιστημίου 5A

Digalakis Kηφισιά: Παναγίτσα 6

Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 00 88 000

 

Νεότερα Άρθρα

Χρωματιστό blazer: Είναι πιο εύκολο να συνδυαστεί από όσο φαντάζεστε

HerNews ka

Πώς να διαλέξεις τα ιδανικά γυαλιά ηλίου ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου

Her News b

Blake Lively: Η λαμπερή εμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

HerNews ka