HerNews.gr
Social News

Γιάννης Βούρος: Εκλάπη το αυτοκίνητο του γιού του, Στέφανου – Η δημόσια έκκληση

Ο Στέφανος Βούρος πεέσε θύμα κλοπής, καθώς όπως ο ίδιος αποκάλυψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook άγνωστοι έκλεψαν το αυτοκίνητό του.

Μέσω της ανάρτησής του ο γιός του Γιάννη Βούρου δίνει τα στοιχεία του αυτοκινήτου και κάνει έκκληση στους διαδικτυακούς του φίλους να κοινοποιήσουν τη φωτογραφία αλλά και να τον ενημερώσουν σε περίπτωση που δουν ή μάθουν κάτι.Στέφανος Βούρος: Ο γιος του Γιάννη Βούρου που γεννήθηκε χωρίς δάχτυλα και  κάνει επιτυχία στο Tik Tok

Η ανάρτηση του Στέφανου Βούρου

«Μαναράκια όμορφα, ήρθε η στιγμή να δείξετε πόσο με αγαπάτε. Κάτι καλά παλικάρια λιμπίστηκαν το αμαξάκι μου, ένα Toyota CHR με πινακίδες ΙΥΟ1740, χρώματος γκρι ανθρακί (όπως της φώτο), και είπαν να το πάρουνε για μια βόλτα να τεστάρουν τα τακάκια. Τέλος πάντων, επειδή τα τακάκια είναι άψογα και δεν νομίζω να το επιστρέψουν, αν το δείτε πουθενά ή αν υποπέσει κάτι στην αντίληψή σας, στείλτε κάνα DM. Κάντε και κάνα share αν δεν βαριέστε, you never know. Thanx», έγραψε ο Στέφανος Βούρος στην ανάρτηση με τη φωτογραφία από το αυτοκίνητο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δούκισσα Νομικού: “Oι φωτογράφοι έκαναν photoshop για να είναι το ίδιο χρώμα δεν ξέρω γιατί”

HerNewskl

Καίτη Γκρέυ: Η σπάνια εμφάνιση μετά τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη ότι έχει άνοια

Her News

Ελένη Φιλίνη: “Πάντα ήμουν ριγμένη. Μου χρωστάνε 15 – 20 χιλιάδες ευρώ”

Her News