HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαρία Ιωαννίδου: «Όταν “έφυγε” ο Φρέντυ Γερμανός ένιωθα ότι ο καναπές κουνιόταν. Τώρα καθόμαστε εκεί με τον καινούργιο μου σύντροφο»

Η Μαρία Ιωαννίδου βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τετάρτης 26/7 στην εκπομπή “Καλοκαίρι yes” στο OPEN και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια του Φρέντυ Γερμανού και σε κάποια μεταφυσικά περιστατικά που βίωσε μετά το θάνατό του.

Συγκεκριμένα η Μαρία Ιωαννίδου αναφέρθηκε στον καναπέ που υπήρχε στο σπίτι τους, τον οποίο όπως δήλωσε, ένιωθε να κουνιέται μετά τον χαμό του Φρέντυ Γερμανού.

«Έχετε διαβάσει για παραψυχολογία; Ίσως πιο πολύ ήθελα να πιστεύω ότι υπάρχει δίπλα μου. Είχαμε έναν συγκεκριμένο καναπέ στο σαλόνι μας, στο Κολωνάκι μέναμε τότε. Μας άρεσε πολύ να βλέπουμε έργα, και καθόμαστε πάντα σε αυτόν τον συγκεκριμένο καναπέ, εκεί γίνανε όλα. Εκεί βλέπαμε τηλεόραση, εκεί αγαπιόμαστε, εκεί τα διάφορα, εκεί χωρίσαμε, εκεί είπαμε αντίο, μετά εκεί ξαναγύρισε και κάθισε.

Ο καναπές αυτός υπάρχει ακόμα. Αλίμονο. Τον πρώτο καιρό που έφυγε ο Φρέντυ – ίσως ήθελα να συμβεί έτσι – ένιωθα ότι κουνιόταν ο καναπές. Σε αυτόν τον καναπέ καθόμασταν 20 χρόνια. Τώρα καθόμαστε εκεί με τον καινούργιο μου σύντροφο με τον Δημήτρη», αποκάλυψε η Μαρία Ιωαννίδου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τάκης Ζαχαράτος: Με ποιους όρους θα πει «ναι» στην κριτική επιτροπή του YFSF

Her News b

Σπύρος Σούλης: Έχουν πονέσει τα μάτια μου από τη διακόσμηση σε σπίτια πλούσιων ανθρώπων

Her News

Το «Πάμε Δανάη!» επιστρέφει στις οθόνες μας

Her News