HerNews.gr
Social News

Britney Spears: Νόμιζε ότι ήταν ξανά έγκυος – Κατηγορεί τον ήλιο που την “τρέλανε”

Η Britney Spears ένιωσε άρρωστη κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου ταξιδιού στο Μεξικό και νόμιζε ότι ήταν ξανά έγκυος, αλλά προφανώς πέρασε πάρα πολύ χρόνο στην παραλία.

«Θα είμαι ειλικρινής ξύπνησα σήμερα το πρωί και νόμιζα ότι ήμουν έγκυος γιατί έχω τόση ναυτία αλλά νομίζω ότι είναι ο ήλιος!!!» έγραψε η Britney Spears στο Instagram την Τρίτη, λέγοντας στους 42,1 εκατομμύρια ακολούθους της: «Αν είμαστε όλοι κάτω από τον ίδιο ήλιο, πρέπει να αισθάνεστε και εσείς!!!»

Η Britney Spears, 41 ετών, αναγνώρισε ότι «το να μένει όλη μέρα με το κλιματιστικό φαίνεται σαν το πρακτικό πράγμα της κοινής λογικής», αλλά θέλει να περνά περισσότερο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους επειδή «αισθάνθηκε εγκλωβισμένη» κατά τη διάρκεια της 13χρονης συντηρητικής της κηδεμονίας.Η Britney Spears ιππεύει ένα άλογο σε μια παραλία.

«Προσαρμόζομαι έξω και μέσα… ο χυμός με κάνει να σκέφτομαι καλύτερα και πιο ξεκάθαρα!!!» συνέχισε εκείνη.

Η τραγουδίστρια  μοιράστηκε επίσης ότι επιδόθηκε σε «όλο το καταπληκτικό φαγητό και κρασί» κατά τις «απίστευτες» διακοπές της. 

Σε μια ανάρτηση που διαγράφηκε από τότε στο TikTok τη Δευτέρα, η Spears σημείωσε ότι η κατανάλωση αλκοόλ και πάλι μετά τον τερματισμό της θητείας της τον Νοέμβριο του 2021 έκανε «τη γεύση του φαγητού πολύ καλύτερη», με αποτέλεσμα να πάρει βάρος κατά τη διάρκεια της απόδρασής της στο Μεξικό.

Ο Σαμ Ασγκάρι και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στέκονται με την πλάτη ο ένας στον άλλο.

Οι φόβοι εγκυμοσύνης της νικήτριας Grammy έρχονται περισσότερο από ένα χρόνο αφότου είπε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον τότε αρραβωνιαστικό της, Sam Asghari.

Ωστόσο, το ζευγάρι αποκάλυψε αργότερα ότι είχε υποστεί μια αποβολή.

Η Britney Spears φορά κίτρινο μπικίνι και καπέλο για τον ήλιο.

«Αυτή είναι μια καταστροφική στιγμή για κάθε γονέα. Ίσως θα έπρεπε να περιμένουμε να ανακοινώσουμε μέχρι να προχωρήσουμε παρακάτω. Ωστόσο, ήμασταν υπερβολικά ενθουσιασμένοι που μοιραστήκαμε τα καλά νέα», έγραψε τότε το ζευγάρι.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Παντρεύτηκε ο Γιώργος Τσούλης- Οι φωτογραφίες από τον γάμο

HerNewskl

Justin & Hailey Bieber: Το φωτογραφικό άλμπουμ του ταξιδιού τους στην Ιαπωνία

HerNews ka

Μπέττυ Μαγγίρα: Η ανάρτησή της για την αποχώρηση από το OPEN

HerNews ka