HerNews.gr
Μόδα

Boxer shorts: Το μεγαλύτερο fashion trend του καλοκαιριού

Το αέρινο στιλ είναι το πιο άνετο για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, γι’ αυτό φέτος τα boxer shorts αποτελούν το μεγαλύτερο fashion trend. Η τάση αυτή ενισχύθηκε από τον πρόσφατο καύσωνα. Σίγουρα προτιμάμε κάτι πιο ελαφρύ από τα τζιν σορτς ή τα ποδηλατικά σορτς.

Διασημότητες, όπως η Kendall Jenner και η Bella Hadid, τα έχουν φορέσει και στο TikTok. Τα βίντεο styling γύρω από τα boxer shorts έχουν κερδίσει σχεδόν 45 εκατομμύρια προβολές.

Styling tips για boxer shorts

Αυτά τα άνετα σορτς μπορείτε να τα φορέσετε από το γυμναστήριο μέχρι και τη δουλειά σας. Αλλάξτε το κολλητό ποδηλατικό σας σορτς με αυτό και σας υποσχόμαστε ότι το άνετο βαμβακερό σορτς θα δώσει τέλος στον ανεπιθύμητο ιδρώτα. Προσθέστε ένα crop top κι είστε έτοιμες για ένα coffee date.

Αν ο χώρος εργασίας σας έχει λιγότερο αυστηρό ενδυματολογικό κώδικα, μπορείτε να φορέσετε boxer shorts. Συνδυάστε το με πουκάμισο και, στη συνέχεια, προσθέστε ένα απλό παπούτσι. Είστε έτοιμες!

Τα σορτς φαίνονται καταπληκτικά σε όλες και καμία δεν πρέπει να διστάζει να δοκιμάσει αυτό το εξαιρετικά χαλαρό ρούχο, που είναι το απόλυτο κομψό κομμάτι. Συνδυάστε με ένα λευκό πουκάμισο για beach look στις καλοκαιρινές σας διακοπές. Ή μπορείτε να προτιμήσετε ένα πιο φωτεινό χρώμα και πιο έντονο.

Εμείς έχουμε μεγάλη αδυναμία και στα ριγέ boxer shorts, τα οποία αν τα συνδυάσετε με ένα αντίστοιχο ριγέ πουκάμισο δημιουργείτε εύκολα ένα καλοκαιρινό σετ, που είναι ιδανικό για βόλτες από το πρωί ως το βράδυ!

Αξεσουάρ που πρέπει να έχετε στην ντουλάπα σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

San Aeriko: Εκπτώσεις ως -70% στην ‘’RESTART’’ συλλογή για στυλάτη εκκίνηση της χρονιάς

Her News

Φόρεσε “Μαρτάκι” για να μη σε κάψει ο ήλιος!

Her News

Jennifer Lopez: To iconic πράσινο φόρεμα που φόρεσε και έκλεψε τις εντυπώσεις

HerNewskl