HerNews.gr
Ελλάδα

Κυριάκος Μητσοτάκης σε Κατερίνα Σακελλαροπούλου: «Ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης θα είναι αμείλικτος με τους εμπρηστές»

Για τις τραγικές συνέπειες που είχαν οι φωτιές των τελευταίων ημερών με την απώλεια των δύο πιλότων και τον θάνατο δύο συμπολιτών μας έκανε ο λόγο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την συνάντησή του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο των τακτικών μηνιαίων ενημερώσεων.

«Οι μέρες κυρία Πρόεδρε είναι δύσκολες και πολύ στενάχωρες καθώς θρηνούμε τέσσερις συμπολίτες μας, τους δύο χειριστές της Πολεμικής Αεροπορίας, οι οποίοι έπεσαν την ώρα του καθήκοντος στον πόλεμο κατά της πυρκαγιάς και δυο συμπολίτες μας οι οποίοι δυστυχώς δεν πρόλαβαν να απομακρυνθούν από την πύρινη λαίλαπα.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, το βλέπουμε και σε όλη τη Μεσόγειο ότι η κλιματική κρίση είναι εδώ και μας επηρεάζει όλους πιο έντονα ίσως και από ό,τι οι επιστήμονες μας είχαν προειδοποιήσει», τόνισε ο πρωθυπουργός, ξεκινώντας τη συνομιλία του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Είναι τραγικό ότι βρισκόμαστε σε μια νέα πραγματικότητα, αυτή της κλιματικής κρίσης, σχολίασε από την πλευρά της, η κ. Σακελλαροπούλου, τονίζοντας τη συγκινητική συμπαράσταση στους τουρίστες των Ελλήνων.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κακοκαιρία προ των πυλών: Έκτακτη διυπουργική σύσκεψη υπό τον Βασίλη Κικίλια ενόψει του νέου κύματος

HerNews ka

Λευτέρης Πετρούνιας: «Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από όλους τους Έλληνες για την λάθος διατύπωσή μου»

Her News b

ΕΚΤΑΚΤΟ: Χωρίς τις αισθήσεις του παιδί από έκρηξη στο λεβητοστάσιο δημοτικού σχολείου στις Σέρρες- Ακόμα δύο παιδιά τραυματισμένα

Her News