HerNews.gr
Μόδα

Κέιτ Μίντλετον: Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που επιλέγει οικονομικά κοσμήματα;

Κέιτ Μίντλετον

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, αποτελεί ένα style icon και πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες. Παρόλο που η επιρροή των celebrities και fashion influencers στα social media είναι σημαντική, η επιρροή ενός βασιλικού style icon έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Κέιτ Μίντλετον

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι γνωστή για τις επιλογές της σε φθηνά κοσμήματα, τα οποία έχουν συζητηθεί εκτενώς από τους royal style experts. Σε πρόσφατη εμφάνιση στα βραβεία BAFTA 2023, φόρεσε φθηνά σκουλαρίκια που προκάλεσαν ενδιαφέρον. Οι επιλογές της καταδεικνύουν πως μπορούμε να εμπνευστούμε από το στυλ της, ακόμα και όταν οι επιλογές της είναι πιο προσιτές.

Οι φθηνές κοσμηματικές επιλογές της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον των royal style experts και του κοινού. Παρά το γεγονός ότι έχει πρόσβαση σε πλούσια βασιλικά κοσμήματα, η ίδια έχει επιλέξει να φορά πιο προσιτά κοσμήματα κατά τους τελευταίους μήνες.

Ένα εντυπωσιακό παράδειγμα είναι τα statement σκουλαρίκια που φόρεσε από τα Zara. Τα σκουλαρίκια ήταν σε σχήμα λουλουδιού και με λεπτομέρειες από στρας, και κόστιζαν μόλις 17,99 λίρες. Αμέσως μετά την εμφάνισή της με αυτά, εξαντλήθηκαν στο διαδίκτυο καθώς η πριγκίπισσα τα έκανε πολύ δημοφιλή.

Επίσης, έχει επιλέξει κοσμήματα όπως τα σκουλαρίκια Sezanne αξίας 100 λιρών που δώρισε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ στη σύζυγό του τα Χριστούγεννα του 2022, τα ριγέ και χρυσά σκουλαρίκια από το “Spells of Love” με τιμή 70 και τα σκουλαρίκια Missoma αξίας 70 λιρών που φόρεσε τον Ιανουάριο του 2023.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δείχνει πως το στυλ και η κομψότητα δεν εξαρτώνται απαραιτήτως από την τιμή των κοσμημάτων και πως μπορούμε να επιλέξουμε προσιτά κομμάτια που να αναδεικνύουν την προσωπικότητά μας και να μας κάνουν να νιώθουμε κομψές και στυλάτες.

Οι εικασίες για την προτίμηση της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, για προσιτά κοσμήματα μπορούν να είναι πολλαπλές. Πιθανόν, η επιλογή της για φθηνά κοσμήματα να απορρέει από την συνειδητοποίησή της για την οικονομική κρίση και την επιθυμία της να παραμένει διακριτική και προσγειωμένη στη βασιλική της ζωή.

Μπορεί επίσης να θέλει να δείξει στήριξη στον κόσμο και να ευαισθητοποιήσει για κοινωνικά θέματα, επιλέγοντας πιο προσιτά κοσμήματα που μπορούν να ανταποκριθούν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι.

Εναλλακτικά, η προτίμησή της για προσιτά κοσμήματα μπορεί να αποτελεί απλά μια έκφραση του προσωπικού της γούστου και της αγάπης της για τέτοιου είδους αξεσουάρ.

Η Κέιτ Μίντλετον έχει δείξει πως η δημοφιλία της οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην φυσικότητα και απλότητα που εκπέμπει, και έτσι ενδέχεται να επιλέγει κοσμήματα που να ταιριάζουν στο προφίλ της και να αναδεικνύουν τον προσωπικό της χαρακτήρα.

Παρόλο που μπορούμε να κάνουμε εικασίες για τους λόγους πίσω από τις επιλογές της, η Κέιτ Μίντλετον σίγουρα παραμένει μία στιλάτη και προσεγμένη πριγκίπισσα που διακρίνεται για τον κομψό και διαχρονικό της στυλ.

«Η Κέιτ Μίντλετον είναι πολύ πιο σκληρή απ’ ό,τι νομίζει ο κόσμος» αποκαλύπτει βασιλικός ρεπόρτερ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Christian Louboutin: Η iconic παρουσίαση της νέας του συλλογής στο Παρίσι

HerNewskl

Τα μακριά σκουλαρίκια είναι η νέα τάση στα κοσμήματα

Her News

Ζιζέλ: Το 44χρονο super model σε μια αποκαλυπτική φωτογράφιση

HerNews ka