HerNews.gr
Μόδα

Τα μακριά σκουλαρίκια είναι η νέα τάση στα κοσμήματα

Αν και η ήσυχη πολυτέλεια είναι τάση, αμέτρητες διασημότητες συμπληρώνουν τα σύνολά τους με statement κοσμήματα όπως μακριά σκουλαρίκια.

Στην πραγματικότητα, τα αξεσουάρ αρχίζουν να κλέβουν την προσοχή από τα ρούχα. Για παράδειγμα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα πολύ μακριά σκουλαρίκια της Kaia Gerber στο σόου του Valentino τράβηξαν τα βλέμματα από τα ρούχα της.

Η τάση στα σκουλαρίκια

Για όσες θέλουν να προσθέσουν μια ακόμη πινελιά στο ντύσιμό τους, είναι η κατάλληλη στιγμή, να επενδύσετε σε μερικά ζευγάρια από μακριά σκουλαρίκια.

Αν και τα διαμάντια είναι οι καλύτεροι φίλοι των κοριτσιών, μερικά μπορεί να θέλουν να πειραματιστούν με διαφορετικές πέτρες και χρώματα.

Επίσης, αυτά τα σκουλαρίκια μπορείτε να τα βρείτε διαφορετικά σχήματα. Για παράδειγμα, η Alessandra Ambrosio αγκάλιασε την υπερβολικά μεγάλη τάση με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σταυρού της Dolce & Gabbana.

Ενώ η Irina Shayk πρόσθεσε μια punk νότα με σχέδια της Vivian Westwood. Η Adele και η Cardi B είναι δύο από τις αμέτρητες διασημότητες που φαίνονται να φορούν τα εμβληματικά τους σκουλαρίκια.

Must have κοσμήματα που χρειάζεται κάθε γυναίκα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Beyoncé: Χωρίζει… τους δρόμους της με την Adidas!

HerNews ka

Dior: Το υπερθέαμα από το Καλλιμάρμαρο μάγεψε τον πλανήτη

Her News

Η δερμάτινη ζώνη είναι must have αξεσουάρ

Her News