HerNews.gr
Social News

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Μιλάει για πρώτη φορά μετά την καρδιακή ανακοπή του 18χρονου γιου του

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς λέει ότι η υγεία του γιου του Μπρόνυ Τζέιμς είναι «εξαιρετική», τρεις ημέρες αφότου ο 18χρονος υπέστη καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια της προπόνησης μπάσκετ.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους αμέτρητους ανθρώπους που έστειλαν την αγάπη και τις προσευχές στην οικογένειά μου», έγραψε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μέσω Twitter την Πέμπτη. «Σας νιώθουμε και σας είμαι τόσο ευγνώμων.

«Όλοι πάνε περίφημα», συνέχισε ο αθλητής. «Έχουμε την οικογένειά μας μαζί, ασφαλείς και υγιείς, και νιώθουμε την αγάπη σας».Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Μπρόνυ Τζέιμς

Ο ΛεΜπρόν, κατέληξε: «Θα έχουμε περισσότερα να πούμε όταν είμαστε έτοιμοι, αλλά ήθελα να πω σε όλους πόσα σημαίνει η υποστήριξή σας για όλους μας! #JamesGang.”

Ο Μπρόνυ Τζέιμς έκανε προπόνηση με την ομάδα του κολεγίου του στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια τη Δευτέρα όταν υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Ο έφηβος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας και τελικά μεταφέρθηκε στη γενική περίθαλψη.

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Ο 18χρονος γιος του υπέστη καρδιακή ανακοπή την ώρα που  έκανε προπόνηση στο μπάσκετ - HerNews.gr

«Είναι τώρα σε σταθερή κατάσταση και δεν βρίσκεται πλέον στη ΜΕΘ», είπε ο εκπρόσωπος του Τζέιμς στο Page Six σε δήλωσή του την Τρίτη.

Την Τετάρτη, το TMZ Sports ανέφερε ότι ο παίκτης του USC «τα πήγαινε πολύ καλύτερα», αφήνοντας τον πατέρα του «ανακουφισμένο».

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Ο 18χρονος γιος του υπέστη καρδιακή ανακοπή την ώρα που έκανε προπόνηση στο μπάσκετ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Madonna: Γιορτάζει τα 65α γενέθλιά της με μια selfie

HerNews ka

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Πελέ: Στο νοσοκομείο η οικογένειά του τα Χριστούγεννα

Her News

Sam Asghari: Έκανε unfollow από το Instagram την Britney Spears 2 εβδομάδες μετά την υποβολή αίτησης διαζυγίου

HerNews ka