HerNews.gr
Μόδα

Ζιζέλ: Το 44χρονο super model σε μια αποκαλυπτική φωτογράφιση

Στο επερχόμενο τεύχος Φεβρουαρίου 2024 του Harper’s Bazaar, το supermodel Ζιζέλ Μπούντχεν κοσμεί το εξώφυλλο με μια εκπληκτική επίδειξη καλλιτεχνίας. Η 43χρονη καλλονή πόζαρε για μια σειρά φωτογραφιών, συμπεριλαμβανομένης μιας όπου είναι καλυμμένη με αστραφτερή χρυσή μπογιά σώματος.

Μοιράζοντας μια γεύση από τα γυρίσματα στο Instagram, η Ζιζέλ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στο Harper’s Bazaar και συζήτησε το νέο της βιβλίο μαγειρικής, Nourish. 

Το εξώφυλλο παρουσιάζει τη Ζιζέλ με ένα διχτυωτό μπλουζάκι με βελονάκι και φούστα Bottega Veneta με εξωφρενικά διακοσμητικά.

Σε μια συνοδευτική συνέντευξη, το μοντέλο μιλά για τη ζωή της μετά το διαζύγιο, την οικογένειά της και το νέο της βιβλίο μαγειρικής, Nourish. Το βιβλίο μαγειρικής, που γράφτηκε από κοινού με την Elinor Hutton , εστιάζει σε θρεπτικές συνταγές κατάλληλες για οικογένειες.

Οι εκθαμβωτικές φωτογραφίες της Ζιζέλ

Σε μια μαγευτική λήψη, η πρώην σύζυγος του Τομ Μπρέιντι ποζάρει με ολόχρυσο χρώμα σώματος, φορώντας ένα φόρεμα Miu Miu με χρυσαφένιες παγιέτες που δένει άψογα με το λαμπερό δέρμα της.

Μια άλλη εικόνα δείχνει το supermodel σε φαινομενικά τόπλες κατάσταση, στολισμένο μόνο με ένα κολιέ Van Cleef & Arpels Jersey , αποκαλύπτοντας την καλλιτεχνική και τολμηρή κατεύθυνση της φωτογράφισης.

Η σταρ της πασαρέλας εμφανίζει επίσης το δικό της μπικίνι, καλυμμένο εξ ολοκλήρου με χρυσή μπογιά, ενώ αναδύεται με χάρη κάτω από μια φουσκωτή μωβ κάπα. Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν την ευελιξία και την προθυμία της Ζιζέλ να ξεπεράσει τα όρια στο όνομα της τέχνης.

Εκτός από τη λάμψη με τη χρυσή μπογιά, το σούπερ μόντελ φοράει διάφορα ρούχα, όπως μια κροσέ κάπα Loewe και ένα ασπρόμαυρο σύνολο Louis Vuitton, δείχνοντας την ικανότητά της να μεταβαίνει αβίαστα από το ένα στυλ στο άλλο.

Λέει ότι είναι απλώς μια εργαζόμενη μαμά

Το μοντέλο τονίζει τη δέσμευσή της για έναν υγιεινό τρόπο ζωής, μοιράζοντας το ταξίδι της από την παιδική της ηλικία στη Βραζιλία μέχρι τη λαμπρή καριέρα της στο μόντελινγκ και τον σημερινό της ρόλο ως μητέρα και υπέρμαχος της ευεξίας.

«Μπορώ να προσφέρω κάποια πράγματα που έχω μάθει και που έχουν βοηθήσει εμένα και την οικογένειά μου», δηλώνει το μοντέλο για το βιβλίο μαγειρικής που συνέγραψε μαζί της. «Είμαι απλώς μια μαμά που έχει μια πολύ πολυάσχολη ζωή και νομίζω ότι πολλές γυναίκες μπορούν να σχετίζονται με αυτό».

Η φωτογράφιση του εξωφύλλου της Ζιζέλ στο Harper’s Bazaar όχι μόνο προβάλλει τη διαρκή ομορφιά της, αλλά και τονίζει την αφοσίωσή της στο να αγκαλιάζει τις νέες προκλήσεις και να προωθεί μια ολιστική προσέγγιση στην ευεξία.

Ζιζέλ Μπούντχεν: Αποδεικνύει ότι τα τζιν θα είναι για ακόμη μια χρονιά «εδώ»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Opera gloves: Το πιο stylish αξεσουάρ για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν

HerNewskl

Εσώρουχα: Το μοναδικό δώρο που θα κάνεις στον εαυτό σου για την “Ημέρα της Γυναίκας” καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα!

HerNewskl

Resort wear: Η νεα SS22 collection therinós είναι μια ωδή στο μεσόγειο ήλιο!

Her News