HerNews.gr
Beauty

Ένα άρωμα για κάθε περίσταση

Δεν είναι κάθε άρωμα κατάλληλο για κάθε περίσταση. Βέβαια για πολλές γυναίκες είναι απλά ένα λειτουργικό προϊόν που βοηθάει να μυρίζουν όμορφα σε κοινωνικές καταστάσεις.

Συνήθως έχουμε μόνο ένα μπουκάλι κι όταν το θυμόμαστε βάζουμε λίγο πριν βγούμε για να πάμε σε ένα πάρτι ή σε ένα ραντεβού. Οπότε το μπουκάλι αυτό μπορεί να μείνει μήνες ή και χρόνια στο συρτάρι μέχρι να χαλάσει.

Στην πραγματικότητα, το να προσαρμόσετε το άρωμά σας για να ταιριάζει σε μια κατάσταση μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στη διάθεσή σας και στο πώς σας αντιλαμβάνονται οι άλλοι. Δείτε τι να φορέσετε για να συμπληρώνετε κάθε συμβάν στο ημερολόγιό σας.

Πρώτο ραντεβού

Μας αρέσει να σκεφτόμαστε αρώματα για ραντεβού, όπως συμβαίνει και με την επιλογή ενός έντονου κραγιόν. Σίγουρα θα πρέπει να κάνει εντύπωση το άρωμά μας. Δημιουργήστε τη ρομαντική διάθεση με ένα λουλουδάτο άρωμα, αλλά αποφύγετε τα μεθυστικά άρωμα λουλουδιών που μπορεί να είναι πάρα πολύ έντονα. 

Πάρτι

Ένα άρωμα για πάρτι είναι η τέλεια τελική πινελιά σε κάθε ντύσιμο. Αλλά όπως δεν θέλετε να φορέσετε το ίδιο φόρεμα σε ένα πάρτι με κάποια άλλη, έτσι δεν θέλετε να φοράτε το ίδιο άρωμα με όλους τους άλλους. Δελεαστικές νότες που υπάρχουν σε ορισμένα αρώματα σίγουρα μπορούν να σας κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστές.

Επαγγελματική συνάντηση

Για τη δουλειά, αποφύγετε τα πολύ φρουτώδη αρώματα ή τα αρώματα με βάση τη βανίλια που μπορεί να φανούν παιχνιδιάρικα. Αντίθετα, επιλέξτε ένα επιβλητικό και τολμηρό άρωμα. Ο μόσχος είναι ιδανική επιλογή όταν θέλετε να εντυπωσιάσετε. Εάν είστε νευρικές για μια μεγάλη συνάντηση, επιλέξτε νότες λεβάντας ή γιασεμιού που ανακουφίζουν από το άγχος.

Οικογενειακό γεύμα

Μια μέρα παρέα με αγαπημένα πρόσωπα ταιριάζει με ένα θηλυκό και λαμπερό άρωμα. Ιδανική επιλογή θα είναι οι γοητευτικές νότες από ζεστό γάλα κι ορχιδέα.

Γενικά είναι καλό να έχετε τουλάχιστον δύο ή τρία αρώματα για να έχετε και περισσότερες επιλογές και να μυρίζετε βέβαια πάντα ωραία.

3 Must καλοκαιρινά αρώματα που πρέπει να δοκιμάσετε

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Βάσια Κωσταρά: Υιοθέτησε την τάση του ασύμμετρου καρέ

HerNewskl

Jennifer Lopez: Έκανε το πιο απλό χτένισμα για την ημέρα των γενεθλίων της

HerNewskl

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το μανικιούρ που αποδεικνύει πως είναι nail queen

HerNewskl