HerNews.gr
Beauty

Αποσμητικό χωρίς άρωμα – Δοκιμάστε το κι εσείς

Το αποσμητικό χωρίς άρωμα είναι ένα προϊόν που αποτρέπει την οσμή του σώματος χωρίς να περιλαμβάνει κανένα άρωμα. Κάποιοι μπορεί να αναρωτιούνται πώς ένα άοσμο προϊόν καλύπτει τις οσμές χωρίς να περιέχει άρωμα, αλλά το άοσμο αποσμητικό έχει πολλά οφέλη.

Πώς λειτουργεί ένα αποσμητικό χωρίς άρωμα;

Η οσμή του σώματος εμφανίζεται όταν ο ιδρώτας συναντάται με τα βακτήρια στο δέρμα που αρχίζουν να τον διασπούν. Ένα αποτελεσματικό άοσμο προϊόν για τον ιδρώτα λειτουργεί για να αποτρέψει τον σχηματισμό των βακτηρίων στην αρχή, αντί να καλύπτει απλώς τις οσμές.

Ένα προϊόν χωρίς άρωμα δεν περιέχει αρώματα για να εξουδετερώσει τη μυρωδιά από το σώμα και τον ιδρώτα. Το αποσμητικό χωρίς άρωμα είναι εξαιρετικό για άτομα με δερματικές αλλεργίες ή άλλες ευαισθησίες.

Μπορεί να σας παρέχει αποτελεσματική προστασία κατά της εφίδρωσης, ενώ παράλληλα καταπραΰνει και φροντίζει το ευαίσθητο δέρμα.

Τα προϊόντα χωρίς άρωμα μπορεί να περιέχουν συστατικά που εξουδετερώνουν τις οσμές των συστατικών του προϊόντος, αλλά δεν εκπέμπουν καθόλου άρωμα.

Εάν υποφέρετε από φαγούρα, ξηρότητα ή ερυθρότητα στις μασχάλες σας, αυτό μπορεί να υποδηλώνει αλλεργική αντίδραση στο αποσμητικό σας ή σε ένα συγκεκριμένο συστατικό του, όπως το άρωμα.

Εάν πιστεύετε ότι μπορεί να αντιμετωπίζετε αλλεργία στο αποσμητικό, ζητήστε τη συμβουλή του γιατρού σας και σταματήστε να το χρησιμοποιείτε.

Προσπαθήστε να απαλύνετε το δέρμα σας ενυδατώνοντας την περιοχή κάτω από τις μασχάλες. Εάν ξυρίζεστε, δώστε του λίγο χρόνο πριν εφαρμόσετε αποσμητικό. Το δέρμα σας είναι ακόμα αρκετά ευαίσθητο και μπορεί να ερεθιστεί εύκολα. Για να δώσετε στο δέρμα σας αρκετό χρόνο για να ηρεμήσει, είναι καλύτερο να ξυριστείτε το βράδυ. 

Σπιτικά scrubs για απαλό δέρμα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Met Gala 2023: H Jennifer Lopez υιοθέτησε το πιο κομψό μανικιούρ

HerNewskl

Κυριακή Αναστασοπούλου: Όσα θες να ξέρεις για τα φρύδια

Her News

Ηailey Bieber: Έκανε το πιο δροσερό μακιγιάζ για τις καλοκαιρινές σας διακοπές!

HerNewskl