HerNews.gr
Beauty

Jennifer Lopez: Έκανε το πιο απλό χτένισμα για την ημέρα των γενεθλίων της

Jennifer Lopez

Η εντυπωσιακή ηθοποιός Τζένιφερ Λόπεζ πρόσφατα γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα πάρτι στο σπίτι της, παρέα με τους πιο κοντινούς της φίλους και αγαπημένους. Όπως πάντα, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο αψεγάδιαστο στιλ της καθώς ετοιμαζόταν για την προώθηση της πολυαναμενόμενης νέας της ταινίας, όπου υποδύεται την εμβληματική φιγούρα της Barbie.

Jennifer Lopez

Ένα συγκεκριμένο στοιχείο που τράβηξε την προσοχή των ειδικών ομορφιάς ήταν το τέλειο και απλό χτένισμα της. Η JLo επέλεξε ένα κομψό και κοριτσίστικο μισό ανασηκωμένο χτένισμα, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά των μαλλιών της και αποδεικνύοντας πως λιγότερο μπορεί να είναι περισσότερο.

Jennifer Lopez: Έκανε το πιο απλό χτένισμα για την ημέρα των γενεθλίων της

Αποχαιρέτησε τις επεκτάσεις μαλλιών και συγκέντρωσε με κομψό τρόπο τα μαλλιά της με ένα απλό λαστιχάκι, δημιουργώντας ένα κομψό μισό updo. Το αποτέλεσμα ήταν εκθαμβωτικό, αποδεικνύοντας πως τα φυσικά της μαλλιά μπορούν να είναι εξίσου εντυπωσιακά και όμορφα όσο οποιοδήποτε περίπλοκο χτένισμα. Η απλότητα και φρεσκάδα του επιλεγμένου χτενίσματος ταιριάζαν απόλυτα στην υπόλοιπη εμφάνισή της.

Το μακιγιάζ της ήταν εξίσου λαμπερό, με μια λάμψη “sun-kissed” που ταίριαζε απόλυτα με το φωτεινό φόρεμα που φορούσε.

Jennifer Lopez

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Meghan Markle: Αυτή είναι η αγαπημένη της κρέμα σώματος!

HerNewskl

Δούκισσα Νομικού: Υιοθέτησε το πιο clean maniucure για sun- kissed look

HerNewskl

Αποσμητικό χωρίς άρωμα – Δοκιμάστε το κι εσείς

Her News