HerNews.gr
Beauty

Βάσια Κωσταρά: Υιοθέτησε την τάση του ασύμμετρου καρέ

Βάσιας Κωσταρά

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το καρέ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και στυλάτα κουρέματα των τελευταίων ετών. Είναι ένα κούρεμα που μπορεί να είναι μακρύ ή πιο κοντό, με διάφορα στυλ και παραλλαγές. Μπορεί να συνδυαστεί με micro ή curtain bangs, να είναι ασύμμετρο ή να μην έχει layers, να είναι wavy ή πιο sleek, και να έχει χωρίστρα στη μέση ή στο πλάι.

Βάσια Κωσταρά

Το καρέ αποπνέει τη γαλλική φινέτσα και μια αίσθηση πολυτέλειας, και αυτό το καθιστά αγαπητό στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

Συχνά εμφανίζεται στο street style και έχει ενσωματωθεί στις συλλογές των μεγάλων οίκων μόδας για τη σεζόν Fall/Winter 2023. Πολλές διάσημες γυναίκες, συμπεριλαμβανομένων των celebrities και influencers, έχουν επιλέξει να υιοθετήσουν αυτό το εντυπωσιακό κούρεμα. Το καρέ είναι ιδιαίτερα πρακτικό και στυλάτο, και απαιτεί λίγο χρόνο στο λούσιμο και το styling. Είναι ένα δυναμικό και ενδυναμωτικό κούρεμα, που ταυτόχρονα εκπέμπει μια αίσθηση αμεσότητας και στυλ.

Το κούρεμα καρέ είναι ιδανικό για το φθινόπωρο και είναι μια ανανεωτική επιλογή που μπορεί να σας χαρίσει μια νέα εμφάνιση.

Βάσια Κωσταρά: Υιοθέτησε την τάση του ασύμμετρου καρέ

Η αλλαγή στο κούρεμα της Βάσιας Κωσταρά είναι μια ενδιαφέρουσα και δραματική εξέλιξη στο στιλ της. Το κοντό καρέ με ασύμμετρη γραμμή, το έντονο layering στο κάτω μέρος και οι wispy αφέλειες προσφέρουν ένα μοντέρνο και διαφορετικό look από αυτό που μας είχε συνηθίσει.

Το κοντό καρέ είναι ένα εκπληκτικό κούρεμα που μπορεί να ανανεώσει το στιλ σας και να προσθέσει δραματικότητα στην εμφάνισή σας. Είναι εύκολο να συντηρηθεί και στυλάτο, και προσφέρει πολλές επιλογές για προσαρμογή στον τύπο των μαλλιών, το σχήμα του προσώπου και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Βάσια Κωσταρά: Το άκρως καλοκαιρινό perfect peach μανικιούρ της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φαίη Σκορδά: Υιοθέτησε την τάση των cherry red lips

HerNewskl

Ιωάννα Τούνη: Υιοθέτησε το gold makeup look για να τονίσει τα μάτια της

HerNewskl

Jennifer Lopez: Aπέδειξε πως το μπλε μανικιούρ δείχνει πολύ chic!

HerNewskl