HerNews.gr
Beauty

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έκανε την πιο τολμηρή αλλαγή στα μαλλιά της

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι γνωστή για τις πειραματικές αλλαγές στα μαλλιά της και αυτή τη φορά έρχεται με ένα εντυπωσιακό και καλοκαιρινό look που της πάει πολύ. Έχει υιοθετήσει τις λεγόμενες box braids, μιας και ταιριάζουν τέλεια στο στιλ της.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου-hernews

Οι box braids είναι πλεξίδες που πλέκονται στα μαλλιά και συνήθως είναι αρκετά λεπτές και μακριές. Η Πηνελόπη επέλεξε μια ανοιχτό καστανή απόχρωση για τις πλεξίδες της, το οποίο κολακεύει ιδιαίτερα τον τόνο της επιδερμίδας της και προσθέτει μια διακριτική λάμψη στο σύνολο της.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έκανε την πιο τολμηρή αλλαγή στα μαλλιά της

Για το styling, μάζεψε τα μαλλιά της σε δύο κορνίζες twin buns, προσδίδοντας μια νεανική και girly διάθεση στην εμφάνισή της. Τα twin buns είναι μια παιχνιδιάρικη και μοδάτη επιλογή που ταιριάζει ιδανικά με το καλοκαιρινό στιλ.

Για να ολοκληρώσει το summer look της, επέλεξε να βάψει τα νύχια της σε έντονο κίτρινο χρώμα, προσθέτοντας μια δόση φρεσκάδας και ζωντάνιας.

Το κίτρινο χρώμα στο μανικιούρ είναι μια τολμηρή επιλογή που δείχνει τη διάθεση της για πειραματισμό και την επιθυμία της να δημιουργεί ξεχωριστά και μοναδικά looks.

Έτσι, ο συνδυασμός των box braids, των twin buns και του κίτρινου μανικιούρ δημιουργεί ένα ανατρεπτικό και εντυπωσιακό καλοκαιρινό look που αναδεικνύει το προσωπικό στιλ της Πηνελόπης Αναστασοπούλου.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

MAD VMA 2023: Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε την πιο all time classic εμφάνιση της βραδιάς

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Το “Dream Girl” Microhighlighting Hack θα σας δώσει την πιο αιθέρια λάμψη

HerNews ka

Rihanna: Έκανε την πιο καλοκαιρινή παραλλαγή των waterfall bangs!

HerNewskl

Smudged Εyeliner: Πώς να δώσετε μεγαλύτερη ένταση στο βλέμμα σας;

HerNewskl