HerNews.gr
Beauty

Το “Dream Girl” Microhighlighting Hack θα σας δώσει την πιο αιθέρια λάμψη

Λίγες φράσεις ομορφιάς θα τραβήξουν την προσοχή σας, όπως “τονίστε, σμιλέψτε και λάμψτε”. Ενώ αρκετές τάσεις κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, μια, συγκεκριμένα, τράβηξε την προσοχή μας, το microhighlighting.

Γνωστή ως τεχνική “Dream Girl” highlighting στο TikTok (όπου έχει γίνει viral), το microhighlighting ανασηκώνει το πρόσωπο σε όλα τα σωστά σημεία και κάνει ελάχιστα βήματα για να ξαναδημιουργηθεί.

Τι ακριβώς είναι το Microhighlighting;

Το microhighlighting, που θεωρείται η τεχνική “Dream Girl” highlighting αφού έγινε viral στο TikTok, είναι ουσιαστικά μια τεχνική τονισμού που βοηθά το πρόσωπο να φαίνεται πιο ανορθωμένο. Ενώ τα περισσότερα microhighlighters χρησιμοποιούν ένα λευκό μολύβι για να αποκτήσουν την εμφάνιση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλα προϊόντα.

@priscillafvb I actually recorded this video in January when this hack was trending 😀 #highlighthack #nyxjumbotrend #trendingmakeup #foryou #fypmakeup #makeupforblackwomen ♬ original sound – Priscilla Bhangu

Πώς να επιτύχετε το βλέμμα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κρεμώδη ή υγρά highlighters ή concealer για να δημιουργήσετε μια εμφάνιση με microhighlighting . Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το λευκό δεν θα λειτουργήσει σε όλους και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε  μια απόχρωση που να συμπληρώνει τον τόνο του δέρματός σας.

Εάν προτιμάτε μια ματ εμφάνιση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μολύβια μία έως δύο αποχρώσεις πιο ανοιχτό από τον φυσικό τόνο του δέρματός σας για να τονίσετε χωρίς λάμψη ή μπορείτε να επιλέξετε ένα concealer. 

Προτιμάτε ένα μείγμα ματ και λάμψης; Χρησιμοποιήστε concealer όπου θέλετε το τελείωμα να είναι ματ και highlighter σε σημεία που θέλετε περισσότερη λάμψη και φως. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες – όλα έχουν να κάνουν με αυτό που σας κάνει να νιώθετε και να φαίνεστε καλύτερα.

Δοκιμάστε μερικές αποχρώσεις σε διάφορα φινιρίσματα για να δείτε ποιες λειτουργούν καλύτερα. 

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Margot Robbie: Ποια είναι τα αγαπημένα skincare προϊόντα που λατρεύει;

HerNewskl

Silver makeup trend: H πιο “επαναστατική” τάση για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

HerNewskl

Cowgirl Copper: Το κούρεμα που λατρεύουν όλα τα it girls

HerNewskl