HerNews.gr
Beauty

Kim Kardashian: Υιοθέτησε την τάση του bob hair και την κάνει πιο classy από ποτέ

Η Kim Kardashian είναι γνωστή για τις δραματικές αλλαγές στα μαλλιά της, και γι’ αυτόν τον λόγο εμπιστεύεται πλήρως τον προσωπικό της hairstylist, Chris Appleton.

Ο Appleton είναι υπεύθυνος για όλα τα εντυπωσιακά looks της Kim τα τελευταία χρόνια, και η συνεργασία τους είναι τόσο στενή που περνούν ατελείωτες ώρες μαζί για να δημιουργήσουν κάθε νέα αλλαγή στο χρώμα ή το μήκος των μαλλιών.

Η Kim έχει εμφανιστεί με πολύ μακριά μαλλιά, μεσαίου μήκους και lob (κοντό μήκος), και δύσκολα μπορεί κανείς να καταλάβει πότε φοράει τα αληθινά της μαλλιά και πότε χρησιμοποιεί περούκες ή hair extensions. Ανεξάρτητα όμως από την επιλογή της, κάθε νέο look που παρουσιάζει γίνεται viral και επηρεάζει την μόδα.

Kim Kardashian: Υιοθέτησε την τάση του bob hair και την κάνει πιο classy από ποτέ

Πρόσφατα, η Kim αποφάσισε να υιοθετήσει ένα κοντό bob μήκος, που την κάνει να μοιάζει πολύ με την αδερφή της, Kourtney Kardashian. Αποκάλυψε το νέο της κούρεμα με selfies στα stories της και με αναρτήσεις στο Instagram. Η επιλογή αυτή προκάλεσε αντιδράσεις και σχόλια από τους θαυμαστές της, ενώ πολλοί αναρωτιούνται πόσο καιρό θα κρατήσει αυτό το κοντό look.

Όπως και να ‘χει, η Kim Kardashian συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις διαρκείς αλλαγές της και να δημιουργεί trends και επιδράσεις στον χώρο της μόδας και ομορφιάς. Και με την υποστήριξη του Chris Appleton, αναμένουμε ακόμα περισσότερα εντυπωσιακά looks από την αγαπημένη της reality star.

Kim Kardashian

Kim Kardashian: Πηγαίνει σε αγώνα ποδοσφαίρου με την «πιο ακριβή τσάντα στον κόσμο»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πώς να βγάζετε τέλεια τα φρύδια σας κάθε φορά

Her News

Margot Robbie: Με μονόχρωμο μακιγιάζ είναι πιο minimal από ποτέ

HerNewskl

Λεβάντα: Το δημοφιλές φυτό με τις ευεργετικές ιδιότητες

Her News