HerNews.gr
Social News

Σοφία Βεργκάρα: Υποβάλλει αίτηση για να κρατήσει κοσμήματα, έργα τέχνης και κέρδη στο διαζύγιο με τον Τζο Μανγκανιέλο

Η Σοφία Βεργκάρα απάντησε επιτέλους στην αίτηση διαζυγίου του Τζο Μανγκανιέλο και ζήτησε επίσης να επιβληθεί η προγαμιαία συμφωνία τους.

Η ηθοποιός κατέθεσε τα νομικά της έγγραφα τη Δευτέρα και ανέφερε τις «ασυμβίβαστες διαφορές» ως την αιτία του διαζυγίου τους.

Ωστόσο, τα έγγραφα της Βεργκάρα, που έλαβε η Page Six, σημείωναν ότι «διάφορα κοσμήματα, έργα τέχνης και άλλα προσωπικά αντικείμενα», καθώς και τυχόν κέρδη που έκανε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ημερομηνία του χωρισμού τους, ανήκουν σε αυτήν.Σοφία Βεργκάρα

Η κοινόχρηστη περιουσία του εν διαστάσει ζευγαριού θα χωριστεί ανάλογα με το προγαμιαίο συμβόλαιό τους και τόσο ο Μανγκανιέλο όσο και η Βεργκάρα συμφώνησαν να πληρώσουν τις δικές τους αμοιβές δικηγόρου.

Η είδηση ότι ο Τζο Μανγκανιέλο και η Σοφία Βεργκάρα ακολουθούσαν χωριστούς δρόμους μετά από επτά χρόνια γάμου έγινε γνωστή στις 17 Ιουλίου.sofia vergara και joe manganiello

«Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε», είπε το ζευγάρι σε μια δήλωση. «Ως δύο άνθρωποι που αγαπάμε και νοιαζόμαστε πολύ ο ένας τον άλλον, ζητάμε ευγενικά τον σεβασμό του απορρήτου μας αυτή τη στιγμή καθώς πλοηγούμαστε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας».

Λίγες μέρες αργότερα, ο Μανγκανιέλο κίνησε διαδικασίες διαζυγίου ενώ η Σοφία Βεργκάρα γιόρταζε ακόμα τα γενέθλιά της στην Ιταλία.

Η Βεργκάρα τελικά επέστρεψε στο σπίτι της στο Λος Άντζελες όπου την περίμεναν μπουκέτα με λουλούδια από τους υποστηρικτικούς της φίλους.

sofia vergara με ένα μπουκάλι κρασί που γράφει 50

«Η Σοφία ζει την καλύτερη ζωή της. Περνάει χρόνο με τους φίλους της μετά από πνιγμό σε σχέση με έναν σε μεγάλο βαθμό μη υποστηρικτικό σύντροφο», δήλωσε μια πηγή.

Ένας κοινός φίλος είπε επίσης ότι ο Τζο ήταν «λίγο πιο απογοητευμένος» για τον χωρισμό, αλλά ήξερε ότι «αυτός ήταν ο σωστός τρόπος», καθώς είναι αποφασισμένος να κάνει δικά του παιδιά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει μέσα από το Mega!

Her News b

Πάρις Τζάκσον: Η αντίδραση στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για τις τρίχες στη μασχάλη της

HerNews ka

Nicole Scherzinger: Αρραβωνιάστηκε με τον εκλεκτό της καρδιάς της Thom Evans

HerNews ka