HerNews.gr
Social News

Πάρις Τζάκσον: Η αντίδραση στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για τις τρίχες στη μασχάλη της

Η τραγουδίστρια και κόρη του αείμνηστου Μάικλ Τζάκσον δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram την Τρίτη για τα 65α γενέθλια του Βασιλιά της Ποπ. 

Από ό,τι φαινόταν η Πάρις Τζάκσον βρισκόταν στο καμαρίνι αφού μόλις είχε κατέβει από τη σκηνή και ακούγεται να λέει στο κλιπ ότι στον πατέρα της δεν άρεσε όταν ο κόσμος αναγνώριζε τα γενέθλιά του κατά τη διάρκεια της ζωής του.

Καθώς το εξηγούσε, η Πάρις σήκωσε τα χέρια της και έδεσε τα μαλλιά της πίσω.

Η χειρονομία προφανώς ώθησε κάποιους να σχολιάσουν τις τρίχες της στη μασχάλη της, κάτι που οδήγησε την Πάρις να αντιδράσει σε αυτούς τους επικριτές στο Twitter.

«Δεν έπιασα τα μαλλιά μου για να δείξω τις τρίχες της μασχάλης μου», έγραψε στο Twitter την Τετάρτη. «Δεν τις έχω ξυρίσει εδώ και χρόνια και ξεχνάω ότι είναι εκεί όλη την ώρα. ξεπεράστε το». 

Στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram από την Τρίτη, η Πάρις είπε ότι ο Μάικλ Τζάκσον δεν ήθελε ο κόσμος να μάθει πότε ήταν τα γενέθλιά του για να μην του κάνουν γιορτή. 

«Υπήρξαν στιγμές που δεν δημοσίευα τίποτα στα γενέθλια του μπαμπά μου», λέει, «και οι άνθρωποι χάνουν τα μυαλά τους. Μου είπαν να αυτοκτονήσω. Βασικά μετρούν την αγάπη μου για τον πατέρα μου με βάση αυτά που δημοσιεύω στο Instagram».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝚙𝚔 (@parisjackson)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

#TolisLovedMaria: Η αγάπη του Τόλη για τη Μαρία έγινε για ακόμα μια χρονιά trend στο Twitter

Her News

Περικλής Κονδυλάτος για Κάτια Ταραμπάνκο: “Μάθημα από σένα δε δεχόμαστε”

HerNewskl

Hailey Bieber: To περιστατικό που την έκανε να εγκαταλείψει τις πασαρέλες

HerNewskl