HerNews.gr
Διεθνή

Gwyneth Paltrow: Καταχωρεί τον πολυτελή ξενώνα της στο Μοντεσίτο στο Airbnb – Θα δειπνήσει με τον επισκέπτη

Την Τρίτη, η Gwyneth Paltrow ανακοίνωσε ότι καταχωρεί τον πολυτελή ξενώνα της στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια στο Airbnb.

«Η μοναξιά είναι μια ανθρώπινη κατάσταση, αλλά τα τελευταία χρόνια, η αυξημένη απομόνωση και η έλλειψη κοινότητας έχουν κάνει τη ζωή μας ακόμα πιο κατακερματισμένη», έγραψε στο Instagram.

Προκειμένου να «κάνει τον κόσμο λιγότερο μοναχικό», η ηθοποιός προσκαλεί έναν τυχερό θαυμαστή και έναν καλεσμένο της επιλογής του να μείνουν στην ιδιοκτησία της, αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Ενώ μπορεί να ξεκινήσουμε ως ξένοι, ελπίζω να βρούμε συνδέσεις και κοινά σημεία σε ένα νόστιμο γεύμα», έγραψε. “Ξαπλώστε δίπλα στην πισίνα, κάντε μια από τις αγαπημένες μου πεζοπορίες και φυσικά θα έχετε ένα μπάνιο γεμάτο με τα αγαπημένα μου προϊόντα @goop για μια πραγματικά πολυτελή διαμονή.”

Ο ξενώνας της Γκουίνεθ Πάλτροου

Και αν αυτό δεν ήταν αρκετό κίνητρο, η Paltrow έδωσε επίσης στους 8,3 εκατομμύρια ακολούθους της μια ξενάγηση στο σπίτι ενός υπνοδωματίου, το οποίο περιέγραψε στην καταχώριση ως «το καταφύγιό της για ανάπαυλα και διανοητική διαύγεια».

Ο ξενώνας – ο οποίος σχεδιάστηκε από την ίδια τη σταρ, διαθέτει τζάκι με ξύλα, μια τεράστια μπανιέρα, θολωτές οροφές και ένα εφοδιασμένο μπαρ.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου μπροστά στον ξενώνα της

Επιπλέον, ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα «δείπνο του σεφ» μαζί με την ηθοποιό και τον σύζυγό της, Μπραντ Φάλτσουκ — μαζί με ένα μπουκάλι κρασί από το «δωμάτιο κρασιού» του ζευγαριού.

 

Ο ξενώνας της Γκουίνεθ Πάλτροου

Ο ξενώνας της Γκουίνεθ Πάλτροου

Ο ξενώνας της Γκουίνεθ Πάλτροου

Ενώ βρίσκεται στο Μοντεσίτο, ο νικητής μπορεί επίσης να πάρει μια γεύση από μερικούς από τους διάσημους γείτονες της Gwyneth Paltrow – συμπεριλαμβανομένων των Rob Lowe, Ellen DeGeneres, Cameron Diaz, Ariana Grande, Jennifer Aniston, καθώς και του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle.

Οι θαυμαστές μπορούν να εγγραφούν για την ευκαιρία να μείνουν στο σπίτι των φιλοξενούμενων της Paltrow στις 15 Αυγούστου στις 10 π.μ. Ωστόσο, η πραγματική εμπειρία θα πραγματοποιηθεί στις 9 Σεπτεμβρίου.Ο ξενώνας της Γκουίνεθ Πάλτροου

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «Μείνετε με τη Γκουίνεθ Πάλτροου εμπνευσμένο από το Goop» μπορείτε να βρείτε στην  καταχώριση της Airbnb  , η οποία σημειώνει ότι ο νικητής θα απολαύσει επίσης «μια καθοδηγούμενη υπερβατική συνεδρία διαλογισμού» και «μια χαλαρωτική μέρα σπα».

Ο ξενώνας της Γκουίνεθ Πάλτροου

Η Paltrow και ο Falchuk αγόρασαν το σπίτι τους με τέσσερα υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια το 2016 για 4,9 εκατομμύρια δολάρια και έκτοτε έχουν κάνει εκτεταμένες ανακαινίσεις στο ακίνητο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Η Μέγκαν Μάρκλ τρομοκρατούσε τους ανθρώπους του παλατιού» – To νέο βιβλίο που βάζει φωτιά στις βασιλικές σχέσεις

Her News

Κέιτ Μίντλετον: «Σπάει» τη σιωπή της με δήλωση για την επεξεργασμένη φωτογραφία

HerNews ka

Mariah Carey: Τα γεγονότα που «φωνάζουν» ότι χώρισε με τον Bryan Tanaka

HerNews ka