HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιώργος Βάλλης: Εξηγεί στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega” ποιοι είναι οι πλέον δημοφιλείς Ελληνικοί προορισμοί διακοπών

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών, Cpt. Γιώργος Βάλλης, βρέθηκε καλεσμένος στο MEGA και στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega”.

Σε απευθείας μετάδοση από το Ιόνιο Πέλαγος και τη Ζάκυνθο, αφού επέστρεψε από τη Σαρδηνία, ο Γιώργος Βάλλης μας μιλά για το αν είναι προσιτό για ένα μέσο Έλληνα να οργανώσει και να απολαύσει μια κρουαζιέρα με ένα μικρό M/Y ή ένα μικρό Catamaran.

Ο Πρόεδρος ανέφερε πως έχουν αλλάξει οι δημοφιλείς προορισμοί και ενώ θα περιμέναμε να είναι η Μύκονος και η Σαντορίνη, αλλάζουν τα δεδομένα φέτος και βλέπουμε να έχουν ζήτηση μικρά νησιά του Αργοσαρωνικού και του Ιονίου.

Τις αλλαγές αυτές, για τα πολυσύχναστα και κοσμοπολίτικα νησιά, έφεραν η ακρίβεια, η αίσθηση ανασφάλειας (κλοπές κ.α) καθώς και ο συνωστισμός από τον κόσμο των μεγάλων κρουαζιερόπλοιων, πράγματα που ο καλός τουρισμός δεν μπορεί να δεχτεί.

Επιλέγουν εναλλακτικούς προορισμούς με σκοπό να απολαύσουν με απλότητα την γαστρονομική εμπειρία της Ελλάδας , τα καταγάλανα νερά, να ξεκουραστούν και να ηρεμήσουν, όπως λέει ο Γιώργος Βάλλης.

Η συνέντευξη έκλεισε προτρέποντας άπαντες να διαφημίζουμε τις ομορφιές της χώρας μας και να μην τονίζουμε τα αρνητικά αλλά να τα αντιμετωπίσουμε δραστικά ώστε να μην συμβαίνουν.

«Πρέπει άμεσα να γίνει ανανέωση του στόλου στα μέσα πυρόσβεσης από αέρα για να μην θρηνήσουμε ξανά νέους ανθρώπους, καθώς και να αλλάξουν άμεσα οι νόμοι για τους εμπρηστές, να γίνουν αυστηρότεροι», τόνισε.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Γιωργος Βαλλης
(Πρόεδρος ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
YouTube

Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών (ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
Site

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

LIFE Αντύπας: «Έλειπα πολύ από το σπίτι μου λόγω δουλειάς, με στεναχωρούσε αυτό – Ήξερα όμως ότι άφηνα πίσω μια καλή μαμά»

Her News

Δανάη Λουκάκη: «Έχω βιώσει bullying στο σχολείο, μου έκαναν τη ζωή μαύρη»

Her News

Μάριος Καπότσης: «Είμαι έτοιμος να γινώ μπαμπάς» – Πόσο άλλαξε ο γάμος τη ζωή του

HerNews ka