HerNews.gr
Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον: «Σπάει» τη σιωπή της με δήλωση για την επεξεργασμένη φωτογραφία

Η Κέιτ Μίντλετον «έσπασε» τη σιωπή της αφού παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι έκανε αλλαγές στην εικόνα της για την Ημέρα της Μητέρας με τα παιδιά της, γεγονός που προκάλεσε μαζική σύγχυση στους βασιλικούς θαυμαστές.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ζήτησε συγγνώμη μετά τη δημοσίευση μιας εικόνας με τα τρία παιδιά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στους λογαριασμούς του Παλατιού του Κένσινγκτον, η οποία είχε υποστεί επεξεργασία, με αρκετά λάθη τα οποία εντοπίστηκαν εύκολα ακόμη και από μη ειδικούς.

Μιλώντας για το περιστατικό, η Κέιτ είπε: «Όπως πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, πειραματίζομαι περιστασιακά με το μοντάζ. Ήθελα να εκφράσω τη συγγνώμη μου για τη σύγχυση που προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε χθες. Ελπίζω ότι όλοι όσοι γιορτάζουν είχαν μια πολύ χαρούμενη Ημέρα της Μητέρας. C».Η φωτογραφία της Κέιτ και των παιδιών της, του πρίγκιπα Τζορτζ , της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του πρίγκιπα Λούις, τραβήχτηκε από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Ήταν η πρώτη φορά που η Κέιτ εθεάθη από τότε που υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιά τον Ιανουάριο.

Βασιλικές πηγές επιβεβαίωσαν ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκανε «μικρές προσαρμογές», καθώς ήθελαν μια άτυπη εικόνα της οικογένειας μαζί για να γιορτάσουν την Ημέρα της Μητέρας προτού η κατάσταση ξεφύγει από τον έλεγχο.

«Η οικογένεια της Ουαλίας πέρασε μαζί την Ημέρα της Μητέρας και πέρασε μια υπέροχη μέρα», πρόσθεσε η πηγή.

Η φωτογραφία που προκάλεσε πανικό

Έρχεται λιγότερο από 24 ώρες αφότου τα πρακτορεία φωτογραφιών, συμπεριλαμβανομένων της PA, του Associated Press και του Reuters, εξέδωσαν μια «ειδοποίηση» σχετικά με την εικόνα και ζήτησαν από τους πελάτες τους να την αφαιρέσουν από όλες τις πλατφόρμες λόγω ισχυρισμών ότι είχε παραμορφωθεί.

«Σε πιο προσεκτική εξέταση, φαίνεται ότι η πηγή έχει χειραγωγήσει την εικόνα», είπε το AP. 

Οι βασιλικοί θαυμαστές είχαν ισχυριστεί νωρίτερα ότι το μανίκι της ζακέτας της πριγκίπισσας Σάρλοτ δεν ήταν ευθυγραμμισμένο και το φερμουάρ της Κέιτ εξαφανίστηκε σχεδόν μυστηριωδώς.

Μια λεζάντα στην ανάρτηση στο Instagram, η οποία είναι ακόμα διαθέσιμη για προβολή στην πλατφόρμα, έγραφε: «Σας ευχαριστώ για τις ευγενικές ευχές σας και τη συνεχή υποστήριξή σας τους τελευταίους δύο μήνες. Ευχόμαστε σε όλους Καλή Ημέρα της Μητέρας».

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη της φωτογραφία μετά το χειρουργείο αποσύρθηκε από πρακτορεία ως «επεξεργασμένη»

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

2 άνθρωποι έπεσαν μέσα σε δεξαμενή με σοκολάτα Mars

Her News

Bianca Censori: Με άκρως τολμηρή εμφάνιση στην Εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Kanye West: Έβαλε οδοντοστοιχία από τιτάνιο αξίας 850.000 δολαρίων

HerNews ka