HerNews.gr
Ταξίδια

Τα καλύτερα θέρετρα σε όλο τον κόσμο

Τα περισσότερα θέρετρα περιλαμβάνουν εκτός από τη διαμονή, γεύματα, ποτά και δραστηριότητες. Πολλά είναι οικολογικά θέρετρα υψηλής ποιότητας, με πυρήνα τη βιωσιμότητα. Άλλα φιλοξενούν επισκέπτες σε πολυτελείς βίλες σε μερικά από τα πιο όμορφα νησιά του κόσμου.

Είτε αυτά τα θέρετρα βρίσκονται στην Καραϊβική, είτε στην Κένυα, όλα προσφέρουν προσωπική εξυπηρέτηση και τιμές all inclusive, ώστε να μπορείτε να αφήσετε τις ανησυχίες σας στο σπίτι.

Βρείτε το τέλειο καταφύγιο υψηλής ποιότητας με τη λίστα μας με τα καλύτερα πολυτελή θέρετρα στον κόσμο.

Sumberkima Hill, Bali

Κρυμμένος στους λόφους του βορειοδυτικού Μπαλί στην Ινδονησία, ο λόφος Sumberkima είναι η δική του μικρή κοινότητα με ιδιωτικές κατοικίες διάσπαρτες στις δύο πλευρές ενός βουνού με φανταστική θέα. Όλες οι βίλες είναι ιδιωτικές, αλλά η περιοχή συνυπάρχει με χωριά, ντόπιους κατοίκους, σχολεία κι εστιατόρια. Αλλά πέρα ​​από την υπέροχη εμπειρία της βίλας, τα θέρετρα στην περιοχή αφοσιώνονται στον σεβασμό και την αναγέννηση του περιβάλλοντος. 

Conrad Maldives Rangali Island

Μεταφέρετε την εμπειρία του πολυτελούς all inclusive θερέτρου σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, όταν κάνετε κράτηση για τη σουίτα Muraka στο Conrad Maldives Rangali Island. Είναι ένα από τα πιο μοναδικά μέρη που μπορείτε να κοιμηθείτε στον πλανήτη κι ιδανικό για ένα ρομαντικό μήνα του μέλιτος.

Η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι βυθισμένη κάτω από τον Ινδικό Ωκεανό και κοιμάστε σε κάτι που μοιάζει με το δικό σας προσωπικό ενυδρείο.

The Brando, Tahiti

Αν ονειρεύεστε έναν τροπικό παράδεισο, αυτό είναι ένα από τα πιο όμορφα θέρετρα στον κόσμο. Σε ένα παρθένο ιδιωτικό νησί που αγκαλιάζει μια λιμνοθάλασσα μήκους τριών μιλίων, αυτό το θέρετρο είναι η απόλυτη χαλαρή πολυτέλεια.

Το θέρετρο ιδρύθηκε από τον Μάρλον Μπράντο για να διατηρήσει την ομορφιά και τη βιοποικιλότητα του νησιού.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Χίος: Βόλτα στο χωριό Πιτυός και επίσκεψη στον ‘Καφενέ του Γιώργη’

Her News

Κεφαλονιά: Ένα νησί που αξίζει να επισκεφτείς

Her News

Κύθνος Vol1: Ένα νησί του σήμερα βγαλμένο από τα 90s

Her News