HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Γλυκές Μανόλιες: Θα επιστρέψει η σειρά για 4η σεζόν;

Οι Γλυκές Μανόλιες επέστρεψαν επιτέλους. Ενώ οι θεατές του δράματος του Netflix συμβιβάζονται με μια καλή, αλλά παλιομοδίτικη συνέχεια, σίγουρα θα προκύψει το ερώτημα, αν θα υπάρξει 4η σεζόν. Θα σας πούμε τι γνωρίζουμε, χωρίς spoilers σε περίπτωση που δεν έχετε τελειώσει τη σειρά. Η  3η σεζόν θα σας αφήσει με αναπάντητα ερωτήματα κι είμαστε όλοι έτοιμοι να επιστρέψουμε στο Serenity για άλλη μια φορά.

Γλυκές Μανόλιες: Θα υπάρξει 4η σεζόν;

Το Netflix δεν έχει σχολιάσει το μέλλον της σειράς και δεν περιμένουμε να λάβουμε ενημέρωση σύντομα. Οι υπηρεσίες ροής τείνουν να δίνουν μια εκπομπή μερικές εβδομάδες για να δουν την απόδοσή της. Μετά λαμβάνουν τις επίσημες αποφάσεις. Βέβαια στην συγκεκριμένη περίπτωση χρειάστηκαν τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν για την ανακοίνωση της τρίτης σεζόν. 

Όμως το σημερινό κλίμα έχει περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Με τις συνεχιζόμενες απεργίες ηθοποιών και συγγραφέων, όλη η παραγωγή και τα γυρίσματα για σειρές και ταινίες έχουν ανασταλεί. 

Τι σημαίνει αυτό για τους θαυμαστές που θέλουν να μάθουν εάν η σειρά έχει ανανεωθεί ή αν η τρίτη σεζόν είναι το τέλος; Λοιπόν, περιμένουμε όλοι να μάθουμε. Για να περάσει η ώρα, προτείνουμε να δείτε τα βιβλία της Sherryl Woods που αποτέλεσαν τη βάση για τη σειρά του Netflix.

Γλυκές Μανόλιες: Επιστρέφουν για 3η σεζόν στο Netflix

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Απο το φαίνεσθαι στο είναι» – Ταξίδι στο μύθο του Δημήτρη Μανίνη

Her News

Celin Dion: Θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Love again»

HerNews ka

Διάσημοι που έπαιξαν σε σειρές & ταινίες χωρίς να είναι ηθοποιοί

Her News