HerNews.gr
Διεθνή

Μόργκαν Φρίμαν: Έχασε σχεδόν 25 κιλά και οι φίλοι του ανησυχούν

Η απώλεια βάρους σχεδόν 25 κιλών του Μόργκαν Φρίμαν έχει ανησυχήσει τους φίλους του οι οποίοι πιστεύουν ότι ο ηθοποιός «χάνεται» και βρίσκεται σε «σημείο κρίσης» στην υγεία του, σύμφωνα με το RadarOnline.com

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός περπατούσε σαν να ήταν λιπόθυμος στην τελευταία του εμφάνιση για την εκδήλωση Oceana’s SeaChange στις 22 Ιουλίου, όπου τιμήθηκε για τη δέσμευσή και την προσφορά του σε θέματα προστασίας των ωκεανών. 

Ο Morgan Freeman χάνεται μετά από απώλεια βάρους

«Έχω δουλέψει με την Oceana και έχω δει από κοντά πόσο αποτελεσματικοί είναι», είπε ο Φρίμαν κατά τη διάρκεια της βαρυσήμαντης περίστασης , εμφανίζοντας φαινομενικά ένα γενναίο πρόσωπο για τον σκοπό. “Έχω δει πώς σώζουν καρχαρίες και άλλα πλάσματα του ωκεανού και πώς κερδίζουν πολιτικές νίκες για τις θάλασσές μας. Και αυτή τη στιγμή, χρειαζόμαστε την Oceana περισσότερο από ποτέ.”

«Αυτός ο ηλικιωμένος ναύτης θα ήθελε να ευχαριστήσει και να τιμήσει όλους τους ήρωες των ωκεανών σε αυτό το δωμάτιο που βοήθησαν τόσο πολύ να σώσω το δεύτερο σπίτι μου», πρόσθεσε. «Οι ωκεανοί μας χρειάζονται τον καθένα μας».

Πριν από αυτό, ο Μόργκαν Φρίμαν αναγκάστηκε να ακυρώσει το ταξίδι του στον Τύπο στο Ηνωμένο Βασίλειο για το Special Ops: Lioness μόλις τον περασμένο μήνα λόγω μιας μεταδοτικής λοίμωξης, από την οποία βρίσκεται σε αποκατάσταση.

Ο Morgan Freeman χάνεται μετά από απώλεια βάρους

«Ο Μόργκαν εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο σκληρά εργαζόμενους άντρες στο Χόλιγουντ», είπε ένας φίλος του. “Αλλά ο καημένος πονάει απίστευτα . Τον πονάει να περπατάει, να σηκώνεται από την καρέκλα, ακόμη και να κουνάει τα χέρια του. Υποφέρει κυρίως στη σιωπή, αλλά τον περισσότερο καιρό νιώθει αγωνία.”

Ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 2008 προκάλεσε τον ακρωτηριαστικό πόνο στον ώμο και προβλήματα μετακίνησης στον ηθοποιό που τον έκαναν να χάσει σχεδόν όλη τη χρήση του αριστερού του χεριού, αφού έκτοτε διαγνώστηκε με χρόνια διαταραχή ινομυαλγία.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

O Ben Affleck εξηγεί τι συνέβη το βράδυ των Grammy’s με την J.Lo

Her News b

Angelina Jolie: «Καταπέλτης» για τα σύμφωνα εμπιστευτικότητας του Brad Pitt

HerNews ka

Έξαλλη η Μέγκαν Μαρκλ: Έδιωξε γυναίκα που πλησίασε τον πρίγκιπα Χάρι (ΒΙΝΤΕΟ)

HerNews ka