HerNews.gr
Rainbow

Γιάννης Κατινάκης: Η ανάρτηση μετά τη χυδαία ομοφοβική επίθεση που δέχθηκε – «Θα κάνω τα πάντα για να μη χάσω το χαμόγελό μου»

Ο Γιάννης Κατινάκης ανήρτησε πριν από μερικές ημέρες ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok στο οποίο περιέγραψε την τραγική και χυδαία ομοφοβική επίθεση που δέχθηκε από άγνωστο άνδρα στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος τον έφτυσε και του φώναζε πως θα έπρεπε να ντρέπεται για τη σεξουαλικότητα του.

Δείτε το video:

@giannis_katinakis Απογοήτευση #gianniskatinakis ♬ πρωτότυπος ήχος – Giannis Katinakis

Τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης στον Γιάννη Κατινάκη, πλημμύρισαν την ενότητα των σχολίων κάτω από το video του στο TikTok έτσι ο ίδιος θέλησε να κάνει μια ακόμη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τονίζοντας ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να μαυρίσει την ψυχή του.

«Κάτι το οποίο θέλω να προσθέσω είναι πως κάθε αντίστοιχο περιστατικό θα έπρεπε να παίρνει την ανάλογη έκταση και να δίνεται η απαραίτητη σημασία σε όλα τα πλάσματα που δέχονται, έστω και την ελάχιστη κακοποιητική συμπεριφορά. 

Δυστυχώς οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ένα “πεδίο μάχης” και πολλά παιδιά καθημερινά δέχονται αντίστοιχες, αλλά και πολύ πιο επικίνδυνες συμπεριφορές. 

Και για να κλείσω… εγώ το χαμόγελό μου θα κάνω τα πάντα να μην το χάσω ποτέ και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν “σκοτεινό” άνθρωπο να μαυρίσει την ψυχή μου. Να γελάμε και να αγαπάμε. Αυτά», έγραψε ο Γιάννης Κατινάκης στα Instagram Story του.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Tην δεκαετία του ’90 είπα ότι είμαι ομοφυλόφιλος, ήταν πολύ δύσκολο»

HerNews ka

Διεθνής ημέρα Τρανς Μνήμης: Η πορεία και η φωταγώγηση στο συντριβάνι της Ομόνοιας

HerNews ka

Lady Gaga: Αφιέρωσε το “Born This Way” στην κοινότητα των διεμφυλικών ατόμων

HerNews ka