HerNews.gr
Διεθνή

Έξαλλη η Μέγκαν Μαρκλ: Έδιωξε γυναίκα που πλησίασε τον πρίγκιπα Χάρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μέγκαν Μαρκλ κινηματογραφήθηκε να αρνείται να αφήσει μια γυναίκα να σταθεί δίπλα στον πρίγκιπα Χάρι για μια φωτογραφία για να γιορτάσει την πρόσφατη νίκη της ομάδας του πόλο.

Σε πλάνα που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , η Δούκισσα του Σάσεξ, πλησιάζει πιο κοντά στο πλευρό του συζύγου της στη σκηνή του Grand Champions Polo Club στο Wellington της Φλόριντα, την Παρασκευή, καθώς μια άλλη γυναίκα προσπαθούσε να βρεθεί δίπλα στον πρίγκιπα Χάρι. 

Η Μέγκαν Μαρκλ στάθηκε στο ύψος της καθώς μια άγνωστη γυναίκα, η οποία όπως και η ηθοποιός ήταν με ένα κρεμ φόρεμα, ήθελε να ποζάρει δίπλα στον Χάρι. Η δούκισσα ακούστηκε να ρωτά: «Θέλεις να έρθεις εδώ;»

Στη συνέχεια, η Μέγκαν Μαρκλ χαμογέλασε ενώ έκανε νόημα στη γυναίκα να σταθεί στην αριστερή της πλευρά, καθώς κάποιος άλλος στο βίντεο πρότεινε ξανά: «Έλα εδώ».

Η γυναίκα προχώρησε και έσκυψε κάτω από το τρόπαιο του πρωταθλήματος και στάθηκε σε ένα σημείο δίπλα στη δούκισσα.

Ένα άτομο είπε για τη Μέγκαν Μαρκλ σε ένα βίντεο του περιστατικού: «Φαίνεται ανασφαλής για τον σύζυγό της. Γι’ αυτό συνεχίζει να κολλάει πάνω του και σε κάθε γυναίκα που πάει να σταθεί δίπλα του λέει να σταθεί δίπλα της».

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Η ελεγκτική προσωπικότητα της Μέγκαν εμφανίζεται για να δει ο κόσμος. Τόσο στερούμενη χάρης και γενναιόδωρου πνεύματος. Έχει συμπεριλάβει τον εαυτό της στη νίκη της ομάδας του Χάρι. Νεκρικό».Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ γιορτάζουν τη νίκη του σε αγώνα πόλο για φιλανθρωπικό σκοπό τον Απρίλιο του 2024Πέρυσι, πηγές διέψευσαν ότι η Μαρκλ και ο Χάρι – που παντρεύτηκαν το 2018 – είχαν προβλήματα στον γάμο τους. Ωστόσο, ένας αρνητής αργότερα είπε ότι θα συνεχίσουν να είναι μαζί μόνο μερικά χρόνια ακόμη.

Η τελευταία δυσάρεστη κατάσταση, ωστόσο, έρχεται στιγμές αφότου η Μαρκλ φίλησε τον Χάρι όταν του χάρισε το τρόπαιο και πόζαρε με την ομάδα για μια φωτογραφία.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε ευδιάθετο όλη την ημέρα, καθώς φωτογραφήθηκαν να φτάνουν στη φιλανθρωπική εκδήλωση μαζί πιασμένοι χέρι-χέρι.

Ο αγώνας πόλο, που υποστήριξε τη φιλανθρωπική οργάνωση Harry’s Sentebale, ακολουθεί μερικές συναρπαστικές εβδομάδες για το ζευγάρι.

Η Page Six επιβεβαίωσε την Πέμπτη ότι η Markle and Harry’s Archewell Productions εργάζεται σε δύο νέες σειρές για το Netflix, με την οποία υπέγραψαν μια προσοδοφόρα συμφωνία το 2020.Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ πιάνονται χέρι χέρι

Η Μέγκαν Μαρκλ θα είναι η πρωταγωνίστρια ενός σόου με επίκεντρο τον τρόπο ζωής που θα γιορτάσει «τις χαρές της μαγειρικής, της κηπουρικής, της διασκέδασης και της φιλίας». Η δεύτερη σειρά, εν τω μεταξύ, υπόσχεται να καταγράψει τον κόσμο του πόλο.

Επιπλέον, τον Μάρτιο, η Μέγκαν ανακοίνωσε την κυκλοφορία της μάρκας American Riviera Orchard , η οποία θα προσφέρει τρόφιμα όπως μαρμελάδες και βούτυρο ξηρών καρπών, λευκά είδη κουζίνας, ποτά, μαχαιροπίρουνα και βιβλία μαγειρικής. Σχεδιάζει επίσης να πουλήσει μακιγιάζ, είδη περιποίησης δέρματος και μαλλιών και πολλά άλλα.

Δεν είναι γνωστά πολλά άλλα επί του παρόντος για την επωνυμία lifestyle, αλλά οι θαυμαστές μπορούν να συμμετάσχουν στη λίστα αναμονής στο διαδίκτυο.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Ετοιμάζουν συνεργασία «έκπληξη» με τις Καρντάσιανς

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ματ Ντέιμον: Αποκαλύπτει γιατί το φιλί με την Σκάρλετ Γιόχανσον ήταν «κόλαση»

HerNews ka

Meghan Markle- Πρίγκιπας Harry: Περνάει κρίση ο γάμος τους;

HerNewskl

Ραγίζει καρδιές η Anne Hathaway: Αποκάλυψε ότι είχε μια αποβολή το 2015

HerNews ka