HerNews.gr
Social News

Kim Kardashian: Κάνει ποδήλατο με εντυπωσιακό χρυσό μαγιό – Δείτε φωτογραφίες

Η Kim Kardashian φόρεσε ένα μικροσκοπικό μεταλλικό μπικίνι καθώς μοιράστηκε μια σειρά από νέες φωτογραφίες της που απολάμβανε μια βουτιά στη θάλασσα αργά το βράδυ ενώ βρισκόταν στην Ιταλία στο Instagram την Τρίτη.

«Βραδινό μπάνιο στην Πούλια», έγραψε στη λεζάντα του καρουζέλ των φωτογραφιών, με τις εικόνες να δείχνουν την Kim να στέκεται σε μια πισίνα και να οδηγεί ένα ποδήλατο vintage με ένα ψάθινο καλάθι.

Κιμ Καρντάσιαν

Ενώ η σειρά μαγιό Skims πρόσφερε προηγουμένως μια λαμπερή γκάμα μεταλλικών αποχρώσεων , η Kardashian επέλεξε ένα μπικίνι Dolce & Gabbana και ασορτί πάνω μέρος στις φωτογραφίες, με το μαγιό που είχε τολμηρό χρυσό υλικό να είναι άκρως εντυπωσιακό.

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Κιμ Καρντάσιαν

Η Κιμ Καρντάσιαν κάνει ποδήλατο

Κιμ Καρντάσιαν

Η λαμπερή χρυσή της λήψη ακολουθεί ένα άλλο σετ σέξι φωτογραφιών που μοιράστηκε η Kim Kardashian την περασμένη εβδομάδα, με την ίδια να πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Marc Jacobs .

Φοράει μια σειρά από ασπρόμαυρες εμφανίσεις για τη συλλογή του φθινοπώρου του 2023 του σχεδιαστή, αθλητικά γάντια με κουκκίδες, μποτάκια με πολύ ψηλό τακούνι  (550 δολαρίων) και έναν μαύρο κορσέ στις δραματικές λήψεις.Κιμ Καρντάσιαν

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει με μαγιό και δείχνει την κοιλίτσα της

HerNewskl

Χάρις Αλεξίου: “Μου λείπει η μουσική σκηνή, αλλά είμαι χορτάτη”

Her News b

Μαρία Καβογιάννη: “Tο δράμα το ζούμε στην εποχή μας με κάποιον τρόπο το ξέρουμε καλύτερα”

HerNewskl