HerNews.gr
Διεθνή

Angelina Jolie: Προσέλαβε την 15χρονη κόρη της για…βοηθό της

Η Angelina Jolie προσέλαβε τη μικρότερη κόρη της, Vivienne Jolie-Pitt, 15 ετών, για να είναι βοηθός της στην επερχόμενη παραγωγή του Broadway του «The Outsiders», σύμφωνα με το Page Six.

«Η Viv μου θυμίζει τη μητέρα μου επειδή δεν επικεντρώνεται στο να είναι το επίκεντρο της προσοχής αλλά στο να υποστηρίζει άλλους δημιουργικούς», είπε η Jolie σε δήλωσή της, αναφερόμενη στη μητέρα της, Marcheline Bertrand, η οποία ήταν ηθοποιός και παραγωγός μέχρι τον θάνατό της το 2007.Vivienne Jolie-Pitt και Angelina Jolie

«Είναι πολύ στοχαστική και σοβαρή για το θέατρο και εργάζεται σκληρά για να καταλάβει καλύτερα πώς να συνεισφέρει», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Πηγή κοντά στην Angelina Jolie είπε ότι η Vivienne «ερωτεύτηκε» τη μουσική μεταφορά του μυθιστορήματος του SE Hinton το 1967 όταν συνόδευσε τη μαμά της στην παγκόσμια πρεμιέρα στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, νωρίτερα φέτος.

«Η Angelina έπαιρνε την κόρη της στο θέατρο από τότε που ήταν μικρή. Η Angelina και η Vivienne συναντήθηκαν με τον SE Hinton, ο οποίος ήταν περίπου στην ηλικία της Vivienne όταν έγραψε το μυθιστόρημα», εξήγησε η πηγή.

Angelina Jolie Hires Teen Daughter Vivienne Jolie-Pitt as Assistant - How To....

Επιπλέον, η πηγή σημείωσε ότι η συνομιλία με τον Hinton ενέπνευσε τη Jolie να αναλάβει τον ρόλο του κύριου παραγωγού για τη σειρά Broadway της σειράς.

Μια άλλη πηγή κοντά στην ηθοποιό είπε ότι θέλει το μιούζικαλ «να έχει απήχηση στους νέους».

«Θέλει να διασφαλίσει ότι η ομάδα ακούει και συνεργάζεται με τους νέους σε κάθε βήμα, και ότι οι φωνές τους οδηγούν στη ζωντανή ζωή αυτής της παραγωγής στο Broadway», εξήγησαν.Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ

Η Vivienne και ο δίδυμος αδερφός της, Knox, είναι τα μικρότερα παιδιά της Jolie και του πρώην συζύγου της Brad Pitt , οι οποίοι έχουν εγκλωβιστεί σε μια πολυετή μάχη για την περιουσία τους στη Γαλλία, το Château Miraval.

Το πρώην ζευγάρι μοιράζεται επίσης τη Shiloh, 17, Zahara, 18, Pax, 19  και Maddox, 22.

Μεγάλωσαν μαζί τα έξι παιδιά τους μέχρι που  χώρισαν το 2016 μετά από 12 χρόνια μαζί. Το διαζύγιό τους βγήκε το 2019.

Όμως η Vivienne δεν είναι το μόνο παιδί που ακολουθεί τα βήματα των γονιών της στη βιομηχανία του θεάματος.

Fans shocked that Brad Pitt and Angelina Jolie's daughter Vivienne looks like grandpa | Woman & Home

Τόσο ο Maddox όσο και ο Pax εργάστηκαν στο τμήμα βοηθού σκηνοθέτη της επερχόμενης ταινίας της Jolie, “Without Blood”, η οποία γυρίστηκε στην Ιταλία πέρυσι.

Το μεγαλύτερο παιδί τους σπουδάζει επίσης βιοχημεία στο Πανεπιστήμιο Yonsei  στη Νότια Κορέα από το 2019.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Rihanna λέει ότι το στυλ του A$AP Rocky την κάνει να ντρέπεται: «Μοιάζω με τη βοηθό του»

HerNews ka

Άρμι Χάμερ: Ο «κανίβαλος» του Χόλιγουντ σπάει τη σιωπή του – Η σεξουαλική κακοποίηση και η απόπειρα αυτοκτονίας

Her News

Ο μπάτλερ του παλατιού λύνει τη σιωπή του: Πως φέρεται η Κέιτ Μίντλετον στο προσωπικό

Her News b