HerNews.gr
Beauty

Τα It-Girls φτιάχνουν τα μαλλιά τους όπως η Sophia Loren αυτό το καλοκαίρι

Τα κλασικά χτενίσματα του Χόλιγουντ επανεφευρίσκονται από γενιά σε γενιά, δίνοντάς τους μια ζωή πολύ πέρα ​​από την μεγάλη οθόνη – σκεφτείτε το χτένισμα της Audrey Hepburn ή τις μεγάλες, ογκώδεις μπούκλες της Brigitte Bardot.

Όταν δύο μεγάλα icons έχουν το ίδιο στυλ με διαφορά δεκαετιών, ήρθε η ώρα να δώσετε προσοχή στην εμφάνιση. Το updo της Sophia Loren ήταν η υπογραφή του ηθοποιού εδώ και δεκαετίες και η Pamela Anderson του έδωσε τη δική της έντονη τροπή στη δεκαετία του ’90.

Η Σοφία Λόρεν τη δεκαετία του 1950

Μετά από ένα χρόνο με μαλλιά εμπνευσμένα από την Pam, όλοι επιστρέφουν στις ρίζες τους και διοχετεύουν το La Dolce Vita με ένα λαμπερό ανάγλυφο της Loren.

«Είναι σύνηθες να εμπνέουμε από προηγούμενες εποχές ομορφιάς, όπως η Sophia Loren και η Bridget Bardot, και φυτεύει έναν δημιουργικό σπόρο για να το ερμηνεύσουμε ξανά με μια μοντέρνα ανατροπή», λέει ο Rodney Cutler, πρεσβευτής της επωνυμίας Redken και ιδρυτής των Cutler Salons.

 «Είναι τέλειο για το καλοκαίρι, καθώς είναι εύκολο να το κάνετε στο σπίτι και σας δίνει την ανανεωμένη εμφάνιση χωρίς την επινοημένη αίσθηση».

Ο Κέκε Πάλμερ φορώντας ένα μοντέρνο updo της Sophia Loren

Είναι το «it» updo, που δίνει μια ρομαντική ατμόσφαιρα με μια ακατάστατη αίσθηση, που σε κρατά δροσερή με τα μαλλιά μαζεμένα ψηλά στη ζέστη του καλοκαιριού. Ένα έξτρα θετικό της τάσης είναι ότι είναι κολακευτικό και εύπλαστο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Chiara Ferragni: Eπέλεξε τα glitter nails για φέτος τα Χριστούγεννα!

HerNewskl

Μαύροι κύκλοι & σακούλες στα μάτια: Τι να κάνεις για να φύγουν

Her News

Wixie Cut: To νέο hair trend που υπόσχεται μοναδικά looks σε κοντά μαλλιά

HerNewskl