HerNews.gr
Beauty

Wixie Cut: To νέο hair trend που υπόσχεται μοναδικά looks σε κοντά μαλλιά

hair trends

Σίγουρα τα short hair είναι ένα δημοφιλές trend των τελευταίων ετών και πολλές celebrities τα προτιμούν για την ευκολία στο styling και τον αέρα τους που είναι πιο ελεύθερος και απρόσκοπτος.

hair

Επίσης, τα short hair μπορούν να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και να προσθέσουν μία δόση αυτοπεποίθησης στον κάτοχό τους. Ωστόσο, είναι σημαντικό να επιλέξεις το κατάλληλο κούρεμα για τη δική σου προσωπικότητα και στυλ, καθώς όχι όλα τα κοντά κουρέματα ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα.

Wixie Cut: To νέο hair trend που υπόσχεται μοναδικά looks σε κοντά μαλλιά

Η ιδέα είναι να αφήνεις τα μαλλιά σου σε μήκος pixie cut και να προσθέτεις κοψίματα και μύτες για να πετύχεις το επιθυμητό ανέμελο αποτέλεσμα. Το wixie cut είναι ιδανικό για γυναίκες που θέλουν ένα κοντό κούρεμα που δεν απαιτεί πολύ styling και προσφέρει έναν ανανεωμένο και δυναμικό αέρα στο look τους.

hair

Το wixie cut είναι σίγουρα μια διασκεδαστική και δροσερή επιλογή για κουρέματα, και είναι κατάλληλο για πολλούς τύπους προσώπου και τύπους μαλλιών. Επιπλέον, η ευκολία στο styling του το καθιστά ιδανικό για καθημερινή χρήση. Αν έχεις το θάρρος να το δοκιμάσεις, σίγουρα θα εντυπωσιάσεις!

Selena Gomez: Έκανε την edgy πλεξούδα την επόμενη τάση της άνοιξης

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: H αλλαγή που έκανε στο χρώμα των μαλλιών της

HerNewskl

Waterfall Bangs: Η Dua Lipa έκανε τάση στα μαλλιά για την κάλυψη των ρυτίδων

HerNewskl

Το κρύο νερό είναι τελικά το “κλειδί” για το πλύσιμο του προσώπου μας;

HerNews ka