HerNews.gr
Διεθνή

Zayn Malik: TikToker ισχυρίζεται ότι τον γνώρισε σε εφαρμογή γνωριμιών – «Ζητούσε τρίο»

Μια χρήστης του TikTok ισχυρίζεται ότι είχε στενή σχέση με τον Zayn Malik.

Η Sam Fisher, 33 ετών, μοιράστηκε πολλά μεγάλα βίντεο που περιγράφουν λεπτομερώς την υποτιθέμενη εννιάμηνη ενασχόλησή τους, μαζί με στιγμιότυπα από μηνύματα κειμένου και προσωπικές σέλφι του τραγουδιστή.

«Έρχεται η ιστορία για το πώς γνώρισα τον Zayn Malik μέσω του tinder και τους εννέα μήνες που πέρασα μιλώντας μαζί του», έγραψε στη λεζάντα μια από τις αναρτήσεις την Τετάρτη, η οποία περιείχε μια παρουσίαση με φωτογραφίες του Zayn Malik χωρίς πουκάμισο.

Δεν είναι σαφές εάν ο Βρετανός παραγωγός επιτυχιών συναίνεσε η Fisher να κοινοποιήσει δημόσια τις φωτογραφίες και τα υποτιθέμενα μηνύματά τους.

@samfisher98 part 3 of 4 of my experience with zayn malik #zaynmalik #onedirection #foryou #fyp #zayn #Zayn ♬ original sound – Sam Fisher

Η γυναίκα, η οποία κατοικεί στην Πενσυλβάνια και δημιούργησε τον λογαριασμό της στο TikTok για να μοιραστεί την ιστορία, ισχυρίστηκε ότι το πρώην μέλος του One Direction τη βρήκε στο Tinder και της έστειλε προσωπικό μήνυμα στο Instagram από τον επαληθευμένο λογαριασμό του.

Στη συνέχεια, οι δυο τους φέρεται να μετέφεραν την επικοινωνία τους σε γραπτά μηνύματα , πριν τελικά συναντηθούν αυτοπροσώπως, όπως ισχυρίζεται η γυναίκα.

@samfisher98reuploading part one♬ original sound – Sam Fisher

«Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα ότι θα ήταν μάλλον ένα και τελειωμένο πράγμα, αλλά συνεχίστηκε», είπε. «Πιθανώς περισσότερο από όσο θα έπρεπε».

Η Fisher ισχυρίστηκε ότι ο Zayn Malik της έστελνε μήνυμα “κάθε λίγες εβδομάδες” και η φύση της σχέσης τους ήταν “εύκολη” και “περιστασιακή”.

Ωστόσο, τα πράγματα άρχισαν να «αλλάζουν» όταν ανέφερε ότι η τελευταία της σχέση ήταν με γυναίκα.

Zayn Malik
Οι φωτογραφίες που της έστελνε ο Zayn Malik

Zayn Malik

«Από εκείνη τη στιγμή, κατάλαβα ότι ήθελε ένα τρίο», είπε στους followers της.

«Ζήτησε πιθανώς 40 διαφορετικές φορές για ένα τρίο μαζί μου και με κάποιον που θα επέλεγα».

Zayn Malik

Η Fisher συνέχισε ισχυριζόμενη ότι ο τραγουδιστής δεν ήθελε να αποκαλύψει την ταυτότητά του ενώ στρατολογούσε μια δεύτερη γυναίκα για να τους «συνοδεύσει» στην κρεβατοκάμαρα.

Όταν τελικά βρήκε μια γυναίκα που ήταν πρόθυμη να συμμετάσχει, αποχώρησε από τη συμφωνία για προσωπικούς λόγους, γεγονός που άφησε τον Zayn Malik έξαλλο.

Μετά τους ισχυρισμούς της Fisher, εκατοντάδες θαυμαστές του μπήκαν στην ενότητα σχολίων για να μοιραστούν την αντίδρασή τους.

Zayn Malik: Πιο sexy από ποτέ με ανανεωμένο hairstyle (ΦΩΤΟ)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Drew Barrymore: “Νομίζω ότι η μόνη στιγμή που κάνω σεξ είναι στα όνειρά μου”

HerNewskl

Hailey Bieber: Έκανε την πιο stylish εμφάνιση για τον Άγιο Βαλεντίνο

HerNews ka

Η αποκάλυψη της Rihanna για τον A$AP Rocky: «Τα παιδιά μου έχουν εμμονή μαζί του»

HerNews ka