HerNews.gr
Social News

Selena Gomez: Το εντυπωσιακό outfit που επέλεξε για την ανακοίνωση του νέου της τραγουδιού

Η Selena Gomez συγκλόνισε και ενθουσίασε τους θαυμαστές της όταν ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει νέα μουσική στο Instagram την Πέμπτη (αφού έκανε ένα διάλειμμα για να επικεντρωθεί στο Rare Beauty brand της και στο “Only Murders in the Building” Hulu show ) φορώντας πούλιες και πέρλες.

Η τραγουδίστρια απέδειξε ότι δεν μπορεί να κρατήσει τη νέα μουσική για τον εαυτό της, όταν μοιράστηκε τα νέα για το επερχόμενο τραγούδι της “Single Soon” σε μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram.

Η Selena Gomez συνδύασε το παλτό με ένα μαργαριταρένιο κολιέ και ένα μεταλλικό τοπ με λαιμόκοψη με παγιέτες, που ταιριάζουν με τo makeup look της. 

Σε ένα άλλο στιγμιότυπο από τα παρασκήνια από τα γυρίσματα του μουσικού βίντεο, η τραγουδίστρια φόρεσε το διπλό μαργαριταρένιο κολιέ με ροζ τοπ με παγιέτες. 

Το μουσικό βίντεο της selena gomez

Η Gomez έδωσε στους θαυμαστές της μια κλεφτή ματιά στα ρούχα της για τη φωτογράφιση – χάρη στη νέα της στυλίστρια Έριν Γουόλς – που περιλαμβάνουν ένα κίτρινο παλτό από ψεύτικη γούνα και πολλές πούλιες της δεκαετίας του ’70 με αέρα ντίσκο.

Η τελευταία διαφάνεια περιλαμβάνει Polaroids από το γύρισμα και ένα σημείωμα Post-it που λέει: «Συγγνώμη δεν μπορώ να μην με μισήσεις», που αναφέρεται στο περιβόητο επεισόδιο «Sex and the City» όπου ο Τζακ Μπέργκερ χωρίζει με Η Carrie Bradshaw μέσω του μικρού κίτρινου χαρτιού. 

Το νέο σινγκλ του σταρ θα κυκλοφορήσει στις 25 Αυγούστου — και σίγουρα οι θαυμαστές ελπίζουν ότι δεν θα είναι μια “Σπάνια” εμφάνιση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Τσαλιγοπούλου: “Γλύτωσα την έπαρση αλλά…”

Her News b

Irina Shayk: Είναι διακοπές με τον πρώην της Bradley Cooper

HerNews ka

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Νίκος Συρίγος: Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση – ΦΩΤΟ

HerNews ka