HerNews.gr
Beauty

Hailey Bieber: Άλλαξε το χρώμα στα μαλλιά της και γίνεται το επόμενο next big thing!

Hailey Bieber

Μια νέα σεζόν βρίσκεται προ των πυλών και μαζί της έρχονται και οι αλλαγές στα looks των διασημοτήτων.

Μια από αυτές είναι και η Hailey Bieber, η οποία έχει αποδείξει πολλές φορές ότι αγαπά τις πειραματικές αλλαγές και δεν φοβάται να παίξει με την εικόνα της. Μέσα από τις προηγούμενες εμφανίσεις της, έχει δημιουργήσει μερικά από τα μεγαλύτερα beauty trends της χρονιάς, όπως τα Glazed Donut Nails, το Latte Make-Up Look και το Strawberry Girl.

Στις πρώτες ώρες του απογεύματος της Πέμπτης 17 Αυγούστου, η Hailey μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της μερικές νέες φωτογραφίες που αποκαλύπτουν την τελευταία της μεταμόρφωση. Ευδιάκριτα στις εικόνες είναι το νέο χρώμα μαλλιών που επέλεξε να υιοθετήσει. Η Hailey Bieber φαίνεται να ποζάρει με φόντο έναν λευκό τοίχο, φορώντας ένα άσπρο, cropped T-shirt που συνδυάζεται με ένα ξεβαμμένο, χαμηλοκάβαλο τζιν. Ολοκληρώνοντας το look της, φορά γυαλιά ηλίου και χρυσά σκουλαρίκια, ενώ το highlight είναι αναμφίβολα τα νέα της μαλλιά.

Hailey Bieber: Άλλαξε το χρώμα στα μαλλιά της και γίνεται το επόμενο next big thing!

Η εντυπωσιακή απόχρωση των μαλλιών της Hailey Bieber δεν αφήνει ασυγκίνητο κανέναν. Η διάσημη προσωπικότητα μας έχει συνηθίσει σε αλλαγές και πειραματισμούς με το look της, και αυτή η φορά δεν αποτελεί εξαίρεση. Ενώ περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τι άλλο μας επιφυλάσσει η Hailey για τη νέα σεζόν, δεν μπορούμε παρά να εξελίξουμε τον ενθουσιασμό μας για το τελευταίο της look.

Hailey Bieber: Άλλαξε το χρώμα στα μαλλιά της και γίνεται το επόμενο next big thing!

Hailey Bieber: Δημιούργησε την τάση στο μακιγιάζ που σαρώνει στα social media

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ραγάδες: Μάθε πως θα απαλλαγείς μια για πάντα

Her News

Glazed Donut στα μαλλιά; Η συντάκτρια Renee Rodriguez το δοκίμασε και το προτείνει

HerNewskl

Φριζάρισμα: Πώς να το αντιμετωπίσετε πριν το καλοκαίρι;

HerNewskl