HerNews.gr
Beauty

Φριζάρισμα: Πώς να το αντιμετωπίσετε πριν το καλοκαίρι;

Το φριζάρισμα είναι ένα από τα πιο ανεπιθύμητα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η υγρασία μπορεί να προκαλέσει τα μαλλιά να φουσκώσουν, να χάσουν τον έλεγχο και να γίνουν απείθαρχα. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί τρόποι να τιθασεύσετε τα μαλλιά σας και να αποφύγετε το φριζάρισμα κατά τη διάρκεια των υψηλών επιπέδων υγρασίας.

Ο πρώτος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε προϊόντα αντι-φριζαρίσματος. Επιλέξτε σαμπουάν, conditioner και στυλιστικά προϊόντα που περιέχουν συστατικά για τον έλεγχο του φριζαρίσματος. Αναζητήστε προϊόντα με υαλουρονικό οξύ ή έλαια όπως το αργκάν, το jojoba ή το καρύδα, τα οποία βοηθούν στην ενυδάτωση και την εξομάλυνση των μαλλιών.

Ένας άλλος τρόπος είναι να αποφύγετε την υπερβολική χρήση θερμικών συσκευών. Η χρήση πιστολακίων, επιπέδων σιδερώματος και κυματοστυλιστών μπορεί να προκαλέσει αφυδάτωση στα μαλλιά.

Αντί για αυτό, αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά ή χρησιμοποιήστε ένα δροσερό αέρα στο σεσουάρ για να τα ξηράνετε.

Επίσης, μια καλή συνήθεια είναι να αποφεύγετε το ξεβούρτισμα των μαλλιών σας. Όταν χτενίζετε τα μαλλιά σας, προσπαθήστε να χρησιμοποιείτε ένα λεπτοδοκού χτένα με ευρεία δόντια ή ακόμη και τα δάκτυλά σας για να ξεμπλέξετε τους κόμπους. Αυτό θα βοηθήσει να αποφεύγετε το θραύσιμο και την τράβηξη των μαλλιών, που μπορεί να προκαλέσει φριζάρισμα.

Ένας άλλος τρόπος να τιθασεύσετε τα μαλλιά σας είναι να χρησιμοποιείτε προϊόντα σταυρολεξίας. Τα σπρέι ή τα σέρουμ προστασίας από τη θερμότητα μπορούν να προσφέρουν προστασία στα μαλλιά σας από τις υψηλές θερμοκρασίες κατά το στέγνωμα ή το ίσιωμα. Αυτά τα προϊόντα δημιουργούν μια προστατευτική μπάρα γύρω από την τρίχα και μειώνουν το φριζάρισμα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Lip Gloss Μανικιούρ: To nail trend που έχει λατρέχει το red carpet

HerNewskl

Baking: H τεχνική που έρχεται να εκθρονίσει το contouring!

HerNewskl

Barbie bangs: Το επόμενο μεγάλο trend στα κουρέματα για το φθινόπωρο 2023

HerNewskl