HerNews.gr
Social News

Ντέμης Νικολαΐδης – Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Η πρώτη τους κοινή φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Ο Ντέμης Νικολαΐδης εδώ και μερικούς μήνες βρίσκεται σε σχέση με την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου και έχουν κάνει ήδη την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Παρόλα αυτά το ζευγάρι κρατά χαμηλούς τόνους και δεν προβάλλουν ιδιαίτερα την προσωπική τους ζωή. Πρόσφατα μάλιστα, ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε για πρώτη φορά δημόσια σε συνέντευξή του για την σύντροφό του όταν κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα πως η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου περιμένει το πρώτο τους παιδί.

«Είναι μερικά θέματα ευαίσθητα, που δεν τα ακουμπάμε. Είναι ένα περιοδικό που κάθονται, φαντάζονται και γράφουν. Και άντε να γράψεις ότι είναι με την κοπέλα αυτή. Γιατί το κάνει αυτό; Γιατί δεν έχουμε κινηθεί νομικά. Το κακό είναι πόσα sites το γράφουν χωρίς να έχουν ψάξει. Ας προσέχουν, ας γράφουν τις… βλακείες τους, αλλά να είναι για θέματα λιγότερο ευαίσθητα», είχε δηλώσει εκείνη την εποχή ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Άχλα της Άνδρου όπου και παιρνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές μαζί με την Αλεξάνδρα Νικολαΐδη να δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό.

Αυτή είναι η πρώτη τους κοινή φωτογραφία που αναρτήθηκε στα social media τους.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Μενεγάκη: Το πρωτότυπο τρέιλερ του MEGA

Her News b

Tyra Banks: Οι φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ για τα 50ά γενέθλιά της – «Αισθάνομαι πολύ ωραία»

HerNews ka

Δέσποινα Μοιραράκη: Έκλεισε τα 42 – Η χιουμοριστική ανάρτηση της βασίλισσας των χαλιών

Her News