HerNews.gr
Social News

Ετεοκλής Παύλου: Το συγκινητικό βίντεο με την κόρη του Μελίτα – «Για πρώτη φορά μου ζήτησε να το βγάλω και να δει το χτυπημένο ποδαράκι μου»

Ο Ετεοκλής Πάυλου μοιράστηκε την Κυριακή 20/8 ένα πολύ συγκινητικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο δείχνει για πρώτη φορά το πόδι του χωρίς το πρόσθετο μέλος στην κόρη του με την Ελένη Χατζίδου. 

Ο αθλητής και παρουσιαστής έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη του και συνεχώς δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα τους μαζί, έτσι και αυτή τη φορά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τη στιγμή που η Μελίτα είδε για πρώτη φορά το πόδι του χωρίς το πρόσθετο μέλος. Ο ίδιος μάλιστα απαντά σε όλες τις ερωτήσεις της μικρής.

«Στην κόρη μου μιλούσα πάντα ανοιχτά και με ειλικρίνεια για το πρόσθετο μέλος που έχω, της εξηγούσα όσα με ρωτούσε η ίδια και όσα εκείνη έδειχνε ότι ήθελε να μάθει. Τώρα για πρώτη φορά μου ζήτησε να το βγάλω και να δει το χτυπημένο ποδαράκι μου. Φυσικά δεν θα μπορούσα να της το αρνηθώ.

Ποτέ δεν θα ήθελα να νιώσει ότι είναι κάτι κρυφό η κάτι που κρατάω μυστικό και δεν της το δείχνω. Το είδε, το επεξεργάστηκε, μου έκανε ερωτήσεις, προσπάθησε να με κάνει καλά- αφού έφερε τα ιατρικά της εργαλεία- και χαίρομαι πολύ που η μαμά μπόρεσε να το βιντεοσκοπήσει και να το μοιραστώ μαζί σας.

Για εμένα ήταν μια πολύ ξεχωριστή, συγκινητική, γλυκιά και όμορφη κουβέντα που έκανα με την κόρη μου και δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την πρώτη φορά που θέλησε να δει, να μάθει και να επεξεργαστεί το ποδαράκι του πατέρα της…», γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης ο Ετεοκλής Παύλου.

Δείτε το βίντεο:

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σμαράγδα Καρύδη: “Σκεφτόμουν ότι οι Έλληνες celebrities μπορεί να μην αφεθούν, να μην αφήσουν τους εαυτούς τους”

HerNewskl

Μαρία Σολωμού: Η στιγμή που τη μπουγελώνει ο Μente Fuerte – «Η εκδίκηση σερβίρεται παγωμένη»

HerNews ka

Η Μαρία Μιχαλόπουλου μίλησε ανοιχτά για την επέμβαση στο χέρι της!

HerNewskl