HerNews.gr
Διεθνή

Ρον Σεφάς Τζόουνς: «Έφυγε» από τη ζωή ο βραβευμένος με Emmy ηθοποιός σε ηλικία 66 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Ρον Σέφας Τζόουνς, δύο φορές βραβευμένος με Emmy ηθοποιός σε ηλικία 66 ετών.

Ο αείμνηστος σταρ του “This Is Us” είχε ένα “μακροχρόνιο πνευμονικό πρόβλημα”, είπε ο εκπρόσωπος του  στο People το Σάββατο, επιβεβαιώνοντας την θλιβερή είδηση.Ρον Κέφας Τζόουνς

«Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, τη ζεστασιά, την ομορφιά, τη γενναιοδωρία, την καλοσύνη και την καρδιά του ένιωθαν όλοι όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν», μοιράστηκε ο εκπρόσωπος σε δήλωσή του στην εφημερίδα.

«Η εσωτερική ομορφιά και η ψυχή του Ρον φάνηκαν στο τεράστιο κοινό από την πολυβραβευμένη ερμηνεία του με Emmy στο «This is Us»».

Ρον Κέφας Τζόουνς

Ο Τζόουνς ήταν περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του ως Ουίλιαμ Χιλ στο δράμα  του NBC, που του χάρισε δύο Έμμυ το 2018 και το 2020.

Η είδηση ​​του θανάτου του ηθοποιού έρχεται δύο χρόνια αφότου η κόρη του αποκάλυψε ότι  ο πατέρας της έκανε διπλή μεταμόσχευση πνεύμονα  εν μέσω της μάχης του με τη χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια.

 Η Μάντι Μουρ, η οποία επίσης πρωταγωνίστησε μαζί με τον Ρον στο «This Is Us», αποκάλεσε τον αείμνηστο ηθοποιό «καθαρή μαγεία ως άνθρωπο και καλλιτέχνη».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βραζιλία: Influencer δεν μπορεί να χαμογελάσει εξαιτίας σπάνιου συνδρόμου

HerNews ka

Μεγάλη Βρετανία: Εκατοντάδες ξένοι ηγέτες στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Her News

Harrods: Η παραμυθένια μεταμόρφωση τους στο Χριστουγεννιάτικο Λονδίνο

Her News