HerNews.gr
Beauty

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό είναι το άρωμα που δεν αποχωρίζεται ποτέ!

Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου, γνωστή για το ιδιαίτερο στιλ της και τον ρόλο της ως trendsetter, έχει αποδείξει ότι είναι σταθερή και στις επιλογές της όσον αφορά το άρωμα που φορά. Μπορεί να έχει αλλάξει δραματικά το στιλ της κατά τη διάρκεια των τελευταίων 20 χρόνων, από trend follower να μεταμορφωθεί σε boho trendsetter, αλλά το αγαπημένο της άρωμα παραμένει σταθερό.

Αθηνά Οικονομάκου

Το άρωμα που αγαπά και φοράει είναι το Élixir des Merveilles Eau de Parfum από τον οίκο Hermès. Αυτό το κεχριμπαρένιο και ξυλώδες άρωμα κυκλοφόρησε το 2004 και από τότε έχει γίνει το αγαπημένο της, που δεν αποχωρίζεται ποτέ. Οι νότες του περιλαμβάνουν φλούδα πορτοκαλιού, κεχριμπάρι, καραμέλα, ζάχαρη βανίλιας, πατσουλί, κέδρο και σανδαλόξυλο, δημιουργώντας ένα μοναδικό και αναγνωρίσιμο άρωμα.

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό είναι το άρωμα που δεν αποχωρίζεται ποτέ!

Η επιλογή αυτού του άρωματος αντικατοπτρίζει το προσωπικό της στυλ και την ευαισθησία της προς την αισθητική. Η Αθηνά Οικονομάκου δεν ακολουθεί μόνο τις τάσεις, αλλά επιλέγει αυθεντικά και διαχρονικά άρωματα που ταιριάζουν με την προσωπικότητά της.

Αθηνά Οικονομάκου

Μάλιστα, δεν είναι η μόνη που έχει επιλέξει αυτό το άρωμα, καθώς και πολλές άλλες Ελληνίδες celebrities όπως η Νίκη Κάρτσωνα, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα έχουν επιλέξει το Élixir des Merveilles Eau de Parfum για τις προσωπικές τους επιλογές.

Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε το πιο boho χτένισμα που αναβαθμίζει στο στυλ της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Russian manicure: Βρήκαμε το πιο minimal manicure

HerNewskl

Supermodel Nails: To nail trend για όσες λατρεύουν τις nude αποχρώσεις!

HerNewskl

Kατερίνα Καινούργιου: Yιοθέτησε το ballerina bun για τις γιορτές

HerNewskl