HerNews.gr
Beauty

Σοφία Χατζηπαντελή: Έκανε την πιο ανατρεπτική αλλαγή στα μαλλιά της

Σοφία Χατζηπαντελή

Η Σοφία Χατζηπαντελή, μία προσωπικότητα με διαχρονικό στιλ και μοναδική αισθητική, δεν φοβάται να προκαλέσει και να  μας εκπλήξει με τις επιλογές της.

Σοφία Χατζηπαντελή

Είναι γνωστό ότι λατρεύει τα εναλλακτικά looks και δεν διστάζει να δοκιμάσει καινούριες τάσεις, κρατώντας πάντα τα φρύδια της αναλλοίωτα, σαν το διακριτικό χαρακτηριστικό που την προσδιορίζει.

Στον τομέα του χρώματος μαλλιών, η Σοφία έχει δοκιμάσει ποικίλες αποχρώσεις. Από τα σκούρα καστανά, που αποτελούν το φυσικό της χρώμα, μέχρι το trendy ginger που έχει κερδίσει δημοφιλία τις τελευταίες σεζόν, η Σοφία έχει αναδείξει την πολυδιάστατη προσωπικότητά της μέσα από τον κόσμο της μόδας.

Σοφία Χατζηπαντελή: Έκανε την πιο ανατρεπτική αλλαγή στα μαλλιά της

Ωστόσο, τώρα κάνει ένα βήμα παραπέρα και επιστρέφει στο ξανθό look. Το blonde look, που έχει τολμήσει και στο παρελθόν, αναδεικνύει μια νέα πλευρά της προσωπικότητάς της. Η αντίθεση μεταξύ της ανοιχτής απόχρωσης των μαλλιών και των σκουρόχρωμων, iconic φρυδιών της δημιουργεί μια απρόσμενη και συναρπαστική αίσθηση. Το αποτέλεσμα είναι μία συγκλονιστική αρμονία, που αντανακλά την ξεχωριστή προσωπικότητα και στιλ της Σοφίας.

Με τολμηρές επιλογές και ανεξάρτητη αύρα, η Σοφία Χατζηπαντελή συνεχίζει να εμπνέει και να εκπλήσσει τον κόσμο της μόδας, αφήνοντας το στίγμα της με κάθε της εμφάνιση.

Σοφία Χατζηπαντελή: Έκανε την πιο ανατρεπτική αλλαγή στα μαλλιά της

Αποκλειστικό: Η Σοφία Χατζηπαντελή στο Φεστιβάλ των Καννών (Φωτογραφίες)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λάδι προσώπου – Σέρουμ: Ποια είναι η πραγματική διαφορά τους;

HerNewskl

Τριαντάφυλλο: Το λουλούδι που θα δώσει νεανική όψη στο δέρμα σου

Her News b

Σπιτική μάσκα σύσφιξης προσώπου με γιαούρτι

Her News