HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Λάκης Γαβαλάς: «Αγαπώ την Ελλάδα για τον ήλιο, τα σουβλατζίδικα και το κιτς»

Ο Λάκης Γαβαλάς έδωσε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό InStyle και στη δημοσιογράφο Μάρθα Κουμπάνη, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τη Μύκονο αλλά και για το διάστημα που πέρασε στη φυλακή.

«Ο καθένας θεωρεί ότι κατέχει το εμπορικό κομμάτι, γι’ αυτό και βγαίνει στην αγορά για να διεκδικήσει χρήματα. Εγώ είμαι μέσα στην παγκοσμιοποίηση – αυτό άλλωστε με χαντάκωσε, γιατί τότε αυτό μας υπόσχονταν οι κυβερνήσεις», δήλωσε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Και πρόσθεσε: «Προετοιμάστηκα, έκανα μεγάλα κτίρια, μεγάλα καταστήματα, πολύ ακριβά, χωρίς να έχω πάρει χρήματα από το χρηματιστήριο, χωρίς τίποτα, απλώς γιατί πίστεψα σε αυτό. Δεν επενδύω πλέον στην Ελλάδα, η Ελλάδα είναι μία μπλόφα. Αυτό όμως δεν με πτοεί, την αγαπώ για τον ήλιο της, τα 2-3 σουβλατζίδικα, καμιά φορά και για τα μπουζούκια – γιατί αγαπώ και το κιτς. Για να βλέπω και τις διαφορές».

Την εποχή των πάρτι στη Μύκονο όλοι ήθελα να βρεθούν στη λίστα των καλεσμένων σας. Υπήρξε κάποια στιγμή που αισθανθήκατε ότι θέλετε να απομονωθείτε;

«Απομονωνόμουν! Έτσι κι αλλιώς εγώ στη Μύκονο δεν είχα πάει για τα πάρτι. Είχα τρία καταστήματα, οπότε ήμουν μια διεθνής βιτρίνα για τη χώρα μου. Γι’ αυτό και ξαναγυρίζω τώρα στη Μύκονο εμπορικά, γιατί υποσχέθηκα ότι θα κάνω μία εκκαθάριση», απαντά ο Λάκης Γαβαλάς.

«Λέμε, για παράδειγμα, ότι μια παραλία είναι βρώμικη. Αν όμως δεν πάμε να μαζέψουμε τα σκουπίδια εμείς, πώς περιμένουμε να καθαρίσει; Το ίδιο κάνω κι εγώ τώρα: επιστρέφω, μαζεύω τα σκουπίδια και τα στέλνω εκεί που πρέπει. […] Δεν ζούσα για τα πάρτι, αν και είμαι ο βασιλιάς των πάρτι. Υπήρχαν 360 μέρες που δούλευα σκληρά», δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στέφανος Τσιτσιπάς για Πάουλα Μπαντόσα: «Με βοήθησε να γίνω καλύτερος άνθρωπος»

HerNews ka

Γαία Μερκούρη: Η μητέρα της, Δωροθέα, ο Άγγελος Λάτσιος και οι φήμες εγκυμοσύνης

Her News

Συγκλονίζει η Γιάννα Τερζή: «Όταν ξύπνησα από το χειρουργείο δεν αισθανόμουν το σώμα μου»

HerNews ka