HerNews.gr
Beauty

Gigi Hadid: Αυτή είναι η αγαπημένη της ενυδατική κρέμα που κοστίζει λιγότερο από 50 ευρώ

Gigi Hadid

Η Gigi Hadid σε κάθε της εμφάνιση μας αποδεικνύει πως προσέχει πολύ το δέρμα της και φυσικά πως η καθημερινή skincare ρουτίνα της δεν παραλείπεται και είναι πάντα προσεγμένη.

Gigi Hadid

Η πιο σύγχρονη πλατφόρμα που αναδεικνύει τις τάσεις και ειδικά όσον αφορά τον κλάδο της ομορφιάς δεν είναι άλλη από το TikTok. Eνα από τα αγαπημένα μας account το Diana Pop Culture Connoisseur εντοπίσαμε την αγαπημένη κρέμα προσώπου της Gigi Hadid που κοστίζει λιγότερο από 50 ευρώ.

Gigi Hadid: Αυτή είναι η αγαπημένη της ενυδατική κρέμα που κοστίζει λιγότερο από 50 ευρώ

Η Dr.Jart+ NEW Ceramidin Cream φαίνεται να είναι ένα προϊόν περιποίησης δέρματος με εξαιρετικές ιδιότητες ενυδάτωσης και αναζωογόνησης. Οι κηραμίδες που περιέχονται σε αυτή την κρέμα αναλαμβάνουν τον ρόλο της ενίσχυσης του φυσικού φραγμού της επιδερμίδας, προσφέροντας ενυδάτωση και βοηθώντας στη διατήρηση της ελαστικότητας και απαλότητας.

Η κατάλληλη χρήση της κρέμας φαίνεται να είναι να την εφαρμόζετε μετά τη χρήση του Liquid Ceramidin τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. Το γεγονός ότι περιέχει διάφορα είδη κηραμιδίων, τα οποία είναι σημαντικά για την προστασία του φραγμού της επιδερμίδας, μας καθιστά πιο ενημερωμένους σχετικά με τα συστατικά που περιέχει.

Αν και το προϊόν φαίνεται ελκυστικό, θυμηθείτε ότι κάθε δέρμα είναι μοναδικό, και μπορεί να αντιδρά διαφορετικά σε διάφορα προϊόντα. Εάν είστε ενδιαφερόμενοι, θα ήταν καλή ιδέα να δοκιμάσετε ένα μικρό ποσό προϊόντος σε μια μικρή περιοχή του δέρματός σας πριν την κανονική εφαρμογή, για να διασφαλίσετε ότι ταιριάζει στις ανάγκες και την ευαισθησία του δέρματός σας.

Gigi Hadid: Φοράει loafers και το καλοκαίρι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βίκυ Καγιά: Δοκίμασε το micro-french manicure και είναι πιο κομψή από ποτέ

HerNewskl

Πινέλα μακιγιάζ: Τελικά πόσο συχνά πρέπει να τα αλλάζουμε;

HerNewskl

Καλοκαιρινή περιποίηση νυχιών

Her News