HerNews.gr
Διεθνή

Kendall Jenner: Η iconic φωτογράφιση της για τον οίκο

Kendall Jenner

Η Kendall Jenner, μία από τις πιο αναγνωρίσιμες προσωπικότητες στον χώρο του μόντελινγκ και της μόδας, έχει βρει έναν τρόπο να συνδυάσει την αγάπη της για τα άλογα με το επάγγελμα της ως μοντέλο.

Kendall Jenner

  Η νέα καμπάνια της Stella McCartney για τη συλλογή Fall/Winter 2023 τονίζει αυτήν την μοναδική πλευρά της Kendall, φέρνοντας στο προσκήνιο τη συγκλονιστική “ένωση” ανάμεσα στο μόντελινγκ και την αγάπη της για τα άλογα.

Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν τον εξαιρετικό συνδυασμό ανάμεσα στο μοντέλο και το ζώο, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή αισθητική που αποπνέει ελευθερία, δύναμη και υπερηφάνεια.

Η Stella McCartney, μία από τις πιο αναγνωρίσιμες σχεδιάστριες στον χώρο της μόδας, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια iconic συνεργασία με την Kendall Jenner, φέρνοντας την πιο κοντά με την αγάπη της για τα άλογα στη νέα καμπάνια της. Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες της Kendall Jenner για την καμπάνια της Stella McCartney αποτυπώνουν μια εντελώς νέα πτυχή της προσωπικότητάς της, σε μια εναλλακτική προσέγγιση της μόδας.

Kendall Jenner

Mάλιστα, ο διάσημος οίκος δήλωσε χαρακτηριστικά πως:

“Η θεραπευτική ιδιότητα των αλόγων χρησιμοποιείται σαν ψυχοθεραπεία, η οποία στηρίζει ενήλικες και παιδιά που πασχίζουν με την ψυχική τους υγεία. Αυτού του είδους η θεραπεία, έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει την αυτοπεποίθηση, προσφέρει ηρεμία, επικοινωνία, σθένος και θετικότητα σε 70% από τα παιδιά που την λαμβάνουν”.

«Αυτός είναι ένας εορτασμός της διαχρονικής θεραπευτικής σχέσης ανάμεσα στους ανθρώπους και τα άλογα. Αυτή είναι μια συλλογή που η Stella λατρεύει και το 92% των ρούχων έχει φτιαχτεί από ηθικά παραγόμενα υλικά», αναφέρει το brand.

Kendall Jenner: Topless στη νέα καμπάνια του Calvin Klein «pleasure and play»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζορτζίνα Ροντρίγκες: «Δείχνω στα παιδιά μας βίντεο ανθρώπων που δεν έχουν να φάνε και τους λέω ότι αυτό μπορεί να τους συμβεί»

Her News

Mariah Carey: Τραγούδησε για πρώτη φορά μαζί με την κόρη της στη σκηνή

HerNewskl

Gwyneth Paltrow: “Ήταν τέλεια. Εννοώ έκανες κοκαΐνη και δεν σε έπιαναν”

HerNewskl