HerNews.gr
Social News

Serena Williams: Καλωσόρισε το δεύτερο παιδί της με τον Alexis Ohanian – Το ιδιαίτερο βίντεο της ανακοίνωσης

Η σταρ του τένις Serena Williams ανακοίνωσε ότι γέννησε το δεύτερο παιδί της, ένα κοριτσάκι που ονομάζεται Adira River Ohanian, την Τρίτη TikTok.

«Καλώς ήρθες όμορφε άγγελέ μου», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

Στο κλιπ, στο οποίο ακούγεται το τραγούδι «Beautiful» του Bazzi, η Williams και ο σύζυγός της, Alexis Ohanian, εθεάθησαν να κάθονται σε ένα τραπέζι, να αγκαλιάζονται και να μοιράζονται ένα φιλί ο ένας με τον άλλον προτού η πρωτότοκη τους, Olympia, πηδήξει στην αγκαλιά της μαμάς της. 

Αφού η αθλήτρια φίλησε την κόρη της στο μέτωπο, γύρισε στον σύζυγό της, φαινομενικά λέγοντας, «Επιστρέφω αμέσως», προτού πάει να αρπάξει τη νεότερη προσθήκη στην οικογένεια, η οποία ήταν τυλιγμένη σε μια βρεφική κουβέρτα.

@serenaWelcome my beautiful angel♬ original sound – Serenawilliams

Ενώ η Williams δεν κοινοποίησε το όνομα του νεογέννητου, ο σύζυγός της το αποκάλυψε στο Instagram του την ίδια μέρα.

«Είμαι ευγνώμων που αναφέρω ότι το σπίτι μας συνεργάζεται με αγάπη: ένα χαρούμενο και υγιές νεογέννητο κορίτσι και μια ευτυχισμένη και υγιής μαμά», έγραψε. «Νιώθω ευγνωμοσύνη. @serenawilliams τώρα μου έκανες άλλο ένα ασύγκριτο δώρο».

Η Serena Williams και ο Alexis Ohanian με τα παιδιά τους.

olympia ohanian συνάντηση αδερφούλα

Ο Ohanian συνέχισε μαζί με μια φωτογραφία της μεγαλύτερης κόρης τους να κρατά στην αγκαλιά της τη νεογέννητη αδερφή της, «Χάρη σε όλο το καταπληκτικό ιατρικό προσωπικό που φρόντισε τη γυναίκα μου και την κόρη μας, δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που σύστησα την @olympiaohanian στην αδερφή της».

Ο επιχειρηματίας ολοκλήρωσε την ανάρτηση με έναν στίχο της Βίβλου που έγραφε: «Η ειρήνη σας θα ήταν σαν ένα ποτάμι, η ευημερία σας σαν τα κύματα της θάλασσας».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Κακοσαίος – Τέα Πρέλεβιτς: Νέος έρωτας ή μια δυνατή φιλία;

Her News b

Όλγα Κιουρτσάκη: Η ανάρτηση της για την περίοδο της εγκυμοσύνης της – «Είμαι σε φάση άγχους»

HerNews ka

Angelina Jolie: Θυμάται τη μάχη της μητέρας της με τον καρκίνο & προτρέπει τις γυναίκες να φροντίσουν τον εαυτό τους

HerNews ka