HerNews.gr
Beauty

Hush cut: Το κούρεμα που θα θέλεις να δοκιμάσεις το φθινόπωρο

Το hush cut ξεκίνησε στη Νότια Κορέα και πλέον είναι σε όλα τα social media. Συνδυάζει μεσαίες και μακριές στρώσεις σε όλα τα μαλλιά. Μπορείτε με αυτό το κούρεμα να κάνετε μια ωραία φράντζα, αν το θέλετε και σίγουρα αναδεικνύει κάθε σχήμα προσώπου.

Αποτελεί την τέλεια επιλογή για κούρεμα, χωρίς απαραίτητα να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σας. Είναι ένας εύκολος τρόπος για να αλλάξετε την εμφάνισή σας και μια εξαιρετική ευκαιρία για να αφαιρέσετε τονώσετε λίγο τα μαλλιά σας, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Για να σας εμπνεύσουμε αυτή τη σεζόν, σας προτείνουμε το hush cut ως ένα από τα αγαπημένα μας γυναικεία κουρέματα για το φθινόπωρο. 

Τι είναι το hush cut;

Αυτό το κούρεμα αναφέρεται στο έντονο layering στις άκρες των μαλλιών και στην φράντζα για να δημιουργήσετε ένα απαλό αποτέλεσμα. 

Ένα καλό hush cut χτένισμα είναι απαραίτητο για πολλούς λόγους. Βοηθά στο να πλαισιώσει το πρόσωπο, να κάνει τα χαρακτηριστικά να ξεχωρίζουν κι επίσης βοηθά στο να φαίνονται πιο γεμάτα και πυκνά τα μαλλιά. Χάρη σε αυτό το κούρεμα μπορείτε να μειώσετε το φριζάρισμα, τις τρίχες που πετάνε, αλλά και την ψαλίδα στις άκρες των μαλλιών σας.

Το πιο σημαντικό με αυτό το κούρεμα είναι ότι μπορεί να σας βοηθήσει να τονίσετε τα χαρακτηριστικά που σας αρέσουν περισσότερο στο πρόσωπό σας και να καμουφλάρετε αυτά που δεν σας αρέσουν. Όταν νιώθετε καλά με την εμφάνισή σας, φαίνεται στη στάση σας. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε εργασιακές και κοινωνικές καταστάσεις.

Η συμβουλή των επαγγελματιών είναι ότι πρέπει να βρείτε ποιο χαρακτηριστικό από το πρόσωπο θέλετε να προβάλλετε και μετά να το πείτε στο κομμωτήριό σας. Έτσι ο κομμωτής θα μπορέσει να κόψει layers γύρω από αυτό το σημείο, για παράδειγμα γύρω από τα μάτια σας.

Η κλασική εκδοχή ενός hush cut αφορά συνήθως μαλλιά μεσαίου μήκους.  Εάν έχετε μακρύτερο πρόσωπο, τότε αυτό το κούρεμα είναι τέλειο για εσάς. Θα κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο μικρό. Εάν έχετε πιο κοντά μαλλιά, αυτό το κούρεμα είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή. Θα σας βοηθήσει να κάνετε τα μαλλιά σας να φαίνονται πιο γεμάτα. Οι πιο κοντές στρώσεις θα προσθέσουν όγκο στα μαλλιά σας, κάνοντάς τα να φαίνονται πιο πυκνά.

Balayage: Ιδέες για ξανθά μαλλιά

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Emmy Awards 2024: H Selena Gomez μας έδειξε την κυρίαρχη τάση στο μακιγιάζ χειλιών

HerNewskl

Κοντά μαλλιά: Oι τάσεις που θα κυριαρχήσουν φέτος το φθινόπωρο

Her News

Blake Lively: Η πιο ρομαντική απόχρωση μανικιούρ για την άνοιξη του 2023!

HerNewskl