HerNews.gr
Social News

Heidi Klum: Αποκαλύπτει το βάρος της & παραδέχεται ότι τρώει μόνο 900 θερμίδες την ημέρα

Το μυστικό της Heidi Klum για να διατηρήσει το σώμα της είναι απλό: να περιορίσει την όρεξή της.

Ο πρώην άγγελος της Victoria’s Secret, 50 ετών, μοιράστηκε κατά τη διάρκεια ενός  Q&A στα Instagram Story της, ότι τρώει μόνο έως και 900 θερμίδες την ημέρα.

Το καθημερινό της γεύμα φέρεται να ξεκινά με ένα πρωινό με λίγες θερμίδες που αποτελείται από τρία αυγά ποσέ σε ζεστό ζωμό κοτόπουλου.

Heidi Klum eating in bed while wearing lingerie.

Στη συνέχεια, ένας ακόλουθος ζήτησε από την Heidi Klum να μοιραστεί το τρέχον βάρος της, έτσι εκείνη έβγαλε μια ζυγαριά και την πάτησε με τα γυμνά της πόδια.

Η Heidi Klum αφαίρεσε ακόμη και το μαγιό της για ακρίβεια.

Η ζυγαριά πηγαινοερχόταν μεταξύ 62 και 63 κιλών μέχρι που η Klum αποκάλυψε τελικά σε ένα ξεχωριστό Instagram Story ότι ζυγίζει 62 κιλά.

Heidi Klum eating a bowl of fruit.

Τα πόδια της Χάιντι Κλουμ σε ζυγαριά.

Το 2008, το μοντέλο μοιράστηκε ότι έτρωγε μικρά γεύματα κάθε τρεις ώρες, δεν έτρωγε ποτέ μετά τις 20:00 και άρπαζε ένα μήλο κάθε φορά που η πείνα της ξανάρχιζε.

Ωστόσο, με τα χρόνια, η Klum έχει γίνει πιο χαλαρή σχετικά με το τι τρώει για να μην το κάνει να αισθάνεται σαν μια τέτοια αγγαρεία – ωστόσο εξακολουθεί να δίνει προτεραιότητα στις υγιεινές τροφές.

«Στην αρχή, έπρεπε [να είμαι πειθαρχημένη για το φαγητό] και τώρα το έχω συνηθίσει», είπε η μητέρα τριών παιδιών στο Red Magazine το 2020, σύμφωνα με την Daily Mail.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashain: Η εκθαμβωτική διακόσμηση που έκανε στο σπίτι της για τα Χριστούγεννα

HerNews ka

Γοργόνες: Κι όμως.. υπάρχουν!

Her News

Όλγα Κιουρτσάκη: «Στην εγκυμοσύνη τσακώνομαι και με τον εαυτό μου»

Her News